Nepieciešamie produkti:
- Speciālā burgera maize
- Tomāts (1 liels vai 2 mazi)
- Sīpols (es izvēlos sarkano sīpolu)
- Tomātu mērce
- Olas (vienam burgerim viena ola)
- Siers (pēc izvēles)
- Dilles vai lociņi un salātlapas
Pagatavošana:
- Nomazgā un sagriez dārzeņus.
- Burgera maizi pārgriez uz pusēm. Apakšējai daļai ar pirkstiem izņem baltumu un izveido tādu kā bļodiņu.
- Uzkarsē pannu, pievieno nedaudz eļļas. Uzliec burgeru pamatnītes uz pannas.
- Sakul olas un pievieno vegetu vai sāli. Olu masu ieleju burgeru ”bļodiņās”
- Pēc laika, kad ola jau ir iesūkusies maizē, apgriez maizes uz otru pusi. Rīkojies uzmanīgi un ātri, lai ola neizlītu.
- Uzliec pannas vāku un pagaidi, kamēr maizītes paliek viegli brūnas.
- Kad burgera apakšiņas ir gatavas, tās saliec uz šķīvja, bet burgera augšiņas uzliec uz pannas un mazliet apcep, lai tās kļūst kraukšķīgas (uzliekot pannas vāku)
- Burgerus var veidot sev tīkamā secībā!
Autors: Dieviete.lv