Nepieciešamie produkti:

  1. Speciālā burgera maize 
  2. Tomāts (1 liels vai 2 mazi)
  3. Sīpols (es izvēlos sarkano sīpolu)
  4. Tomātu mērce
  5. Olas (vienam burgerim viena ola)
  6. Siers (pēc izvēles)
  7. Dilles vai lociņi un salātlapas

Pagatavošana:

  1. Nomazgā un sagriez dārzeņus.
  2. Burgera maizi pārgriez uz pusēm. Apakšējai daļai ar pirkstiem izņem baltumu un izveido tādu kā bļodiņu.
  3. Uzkarsē pannu, pievieno nedaudz eļļas. Uzliec burgeru pamatnītes uz pannas.
  4. Sakul olas un pievieno vegetu vai sāli. Olu masu ieleju burgeru ”bļodiņās”
  5. Pēc laika, kad ola jau ir iesūkusies maizē, apgriez maizes uz otru pusi. Rīkojies uzmanīgi un ātri, lai ola neizlītu.
  6. Uzliec pannas vāku un pagaidi, kamēr maizītes paliek viegli brūnas.
  7. Kad burgera apakšiņas ir gatavas, tās saliec uz šķīvja, bet burgera augšiņas uzliec uz pannas un mazliet apcep, lai tās kļūst kraukšķīgas (uzliekot pannas vāku)
  8. Burgerus var veidot sev tīkamā secībā!

Autors: Dieviete.lv

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?