Nepieciešams
Olīveļļa
Kaltētu piparu pārslas
Picas mīkla
Tomātu pastas (3 karotes)
1 biete
Mocarella
Parmas siers
Kazas siers
Zilais siers
Pagatavošana
- Nomazgā un nomizo bieti, tad sagriez to plānās šķēlītēs. Cep tās krāsnī 250 ºC temperatūrā uz 30 sekundēm.
- Sajauc picas mīklu un nogaidi 15-20 min, līdz tā ir gatava.
- Izklāj picas mīklu uz cepšanas pannas, tad uzzied tomātu pastu. Tad sarīvē parmas sieru, saplucini mocarellas sieru, kazas un zilo sieru. Pāri ber kaltētu piparu pārslas, virsū liek kraukšķīgos biešu čipsus. Picu liek krāsnī un cep 250 ºC temperatūrā aptuveni 5–7 minūte.
- Picai uzlej olīveļu.
Lai labi garšo!
Autors: Dieviete.lv