Nepieciešams

Olīveļļa

Kaltētu piparu pārslas

Picas mīkla

Tomātu pastas (3 karotes)

1 biete

Mocarella

Parmas siers

Kazas siers

Zilais siers

Pagatavošana

  1. Nomazgā un nomizo bieti, tad sagriez to plānās šķēlītēs. Cep tās krāsnī 250 ºC temperatūrā uz 30 sekundēm.
  2. Sajauc picas mīklu un nogaidi 15-20 min, līdz tā ir gatava.
  3. Izklāj picas mīklu uz cepšanas pannas, tad uzzied tomātu pastu. Tad sarīvē parmas sieru, saplucini mocarellas sieru, kazas un zilo sieru.  Pāri ber kaltētu piparu pārslas, virsū liek kraukšķīgos biešu čipsus. Picu liek krāsnī un cep 250 ºC temperatūrā aptuveni 5–7 minūte.
  4. Picai uzlej olīveļu.

Lai labi garšo!

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?