Sastāvdaļas:
- 1 neliels sīpols
- 1 daiviņa ķiploka
- Nedaudz olīveļļas
- 100 g šampinjonu
- ½ kabača
- ½ zaļās paprikas
- 2 olas
- 250 g biezpiena
- 200 g spinātu
- Neaudz pētersīļa lapiņu
- Sāls un pipari – pēc garšas
Pagatavošana:
1.Sasmalcina sīpolu un ķiploku un apcep. Tad pievieno klāt sagrieztas sēnes un kārtīgi apcep. Tad pievieno kabaliņos sagrieztu kabaci un papriku un gatavo, ik pa laikam apmaisot, vēl 5 minūtes.
2.Olas sajauc ar biezpienu, sasmalcinātiem pētersīļiem un garšvielām. Uz atsevišķas pannas nedaudz apcep spinātus.
3.Gan spinātus, gan sēņu masu pievieno biezpienam un kārtīgi samaisa.
4.Ņem cepamformu, ieklāj tajā foliju un apsmērē ar sviestu. Biezpiena masu liek cepamformā un cep 180 °С aptuveni 45-50 minūtes.
Autors: Dieviete.lv