Sastāvdaļas:
- 1 ēdamkarote cietes
- 4 ēdamkarotes sojas mērces
- 1 sīpols
- ½ tējkarote sāls
- ½ tējkarote malta ingvera
- 2 vidēja izmēra kabači
- 2 ēdamkarotes eļļas
- 5 daiviņas ķiploka
Pagatavošana:
1.Nelielā ūdens daudzumā izšķīdina cieti, pievieno soju, smalki sagrieztu sīpolu, sāli un ingveru.
2.Kabačus nomazgā, sagriež nelielos gabaliņos. Apcep labi uzsildītā pannā. Pēc vēlēšanās var pievienot arī burkānu un papriku.
3.Kad kabači ir daļēji gatavi, pielej sagatavoto sojas mērci. Pasutina zem vāka 5-7 minūtes. Tad pievieno sasmalcinātu ķiploku, samaisa, noņem no uguns un ļauj nedaudz „ievilkties”.
Lai labi garšo!
Autors: Dieviete.lv