Attēls: Youtube.com ekrānšāviņš

Sastāvdaļas:

  • 1 ēdamkarote cietes
  • 4 ēdamkarotes sojas mērces
  • 1 sīpols
  • ½ tējkarote sāls
  • ½ tējkarote malta ingvera
  • 2 vidēja izmēra kabači
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • 5 daiviņas ķiploka

Pagatavošana:

1.Nelielā ūdens daudzumā izšķīdina cieti, pievieno soju, smalki sagrieztu sīpolu, sāli un ingveru.

2.Kabačus nomazgā, sagriež nelielos gabaliņos. Apcep labi uzsildītā pannā. Pēc vēlēšanās var pievienot arī burkānu un papriku.

3.Kad kabači ir daļēji gatavi, pielej sagatavoto sojas mērci. Pasutina zem vāka 5-7 minūtes. Tad pievieno sasmalcinātu ķiploku, samaisa, noņem no uguns un ļauj nedaudz „ievilkties”.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?