5 C
Rīga
ceturtdien, novembris 26, 2020

Lazanja ar dārzeņiem

 

Nepieciešams

Lazanjas plāksnes

2 sīpoli

2 burkāni

200 g zaļās pupiņas (var būt konservētas)

200 g šampinjoni 

200 g krējums

2 tējk. milti

2 ēdamk. eļļa

200 g sarīvēts siers

Timiāns, pipari, sāls ( ja ir vēlēšanās, tad var pievienot pavisam nedaudz muskatrieksta)

Pagatavošana

Sīpolus, šampinjonus, pupiņas un burkānus sagriež gabaliņos. Sīpolus apcep eļļā, tad pievieno burkānus, sēnes, pupiņas un sautē 15 minūtes. Tad pievieno miltus un samaisa.

Pieliek garšvielas un krējumu un sautē vēl 2 minūtes. Visu atdzesē.

Cepamo formiņu iezied ar eļļu un liek kārtām lazanjas plāksnes, maisījumu un pa virsu rīvēto sieru (lazanjas plāksnītes vari iepriekš uzvārīt, jo tad tās būs mīkstākas). 

Cep cepeškrāsnī 3o minūtes.

 

Lai labi garšo!

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your name here
Please enter your comment!