6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Keita Midltone slepeni devusies uz vecāku sapulci

 

Kembridžas hercogiene Keita Midltone šajā nedēļas nogalē devusies uz kādu populāru krodziņu Londonā! 

Keita apmeklēja savas četrgadīgās meitas princeses Šarlotes klases sapulci. Šarlote apmeklē prestižu privātskolu “Thomas’s school”, šī skola ir ļoti dārga un tajā mācās tikai turīgu ļaužu atvases. Interesanti, ka klases vecāki vēlējušies satikties neoficiālā gaisotnē, lai labāk iepazītos un justos brīvi. Viņi izlēmuši par labu populārajam Londonas krodziņam “Hollywood Arms”.

Keitu nedaudz satraukusi šī tikšanās un viņa vēlējusies, lai viņas klātbūtne būtu maksimāli neuzkrītoša. Keita izdevās nepamanītai iekļūt krodziņā, un par to viņai jāpasakās sava vīra prinča Viljama brālim, Saseksas hercogam princim Harijam.  Savulaik Harijs bija zināms kā slavens ballīšu baudītājs un bieži apmeklēja gan krogus, gan naktsklubus, tādēļ viņam zināmi daži triki, kas palīdzējuši Keitai iekļūt bārā nepamanītai. Princim Harijam tieši šajā krodziņā izbūvēta atsevišķa ieeja, lai viņš varētu krodziņā ierasties un to pamest nepamanīts! Zimīgi, ka tieši pa šo atsevišķi izbūvēto ieeju krodziņā iekļuva arī princeses Šarlotes mamma, Keita.

Klātesošie, kuri krodziņā ieraudzījuši Keitu, uzsvēra, ka viņa izturējusies pavisam parasti un jautri pavadījusi laiku ar Šarlotes skolas biedru vecākiem. Vecāki jautri smējušies par savu bērnu nedarbiem.

Foto

https://www.instagram.com/p/B2Bb_K0FDmT/

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsLazanja ar dārzeņiem
Nākamais rakstsDieviete.lv Atziņa 785