7.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Sarkanais tonis

 

Sarkanā krāsa simbolizē drosmi un uzvaru, tā uzbudina un tās devīze ir – nekad neapstāties! Sarkanais iedvesmo un dod spēku turpināt aizsākto. Tā ir enerģijas deva. Šī krāsa neatstāj vienaldzīgu – dažiem tā patīk, citiem – nē. Esmu novērojusi, ka tie cilvēki, kuri apģērbā izvēlas sarkano, patiešām ir enerģiski, aktīvi un pārliecināti par sevi. Iedvesmojoties no viņiem, arī manī rodas enerģija.

Pasaulē vairākkārtējos pētījumos (arī Cosmo tāds tika veikts) ir pierādīta vīriešu pastiprinātā reakcija uz sievieti, kas tērpta sarkanā. Zinātnieki apgalvo, ka šāda reakcija rodas, jo sarkanā krāsa zemapziņā signalizē par labu iespēju radīt pēcnācējus.

Šosezon šīs krāsas dominanci novērojām arī uz modes mēles – piemēram, Lanvin, Michael Kors, Gucci un daudzos citos modes šovos – modeles tika ietērptas sarkanā no galvas līdz kājām. Tāpēc arī mēs, kopsolī ar modi, nolēmām sagatavot fotosesiju, kurā modele būtu ģērbusies viscaur sarkanā. Rezultātu varēsi redzēt Cosmo oktobra numurā!

Varbūt šosezon ir pienākusi arī tava kārta izvēlēties šī toņa apģērbu?

Ja sulīgi asinssarkanais tomēr nav tavs tonis (tāpat kā man), tev ir iespēja izvēlēties jebkuru citu sarkanā variāciju – sākot no oranžīgā līdz pat piesātinātam bordo. Ja tomēr nejūties pārlieciāta par šo toni savā apģērbā, tad nokrāso sarkanas lūpas vai arī nagus!

Bilde – Michael Kors.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.