0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Ēnu diena Cosmopolitan

 

Ap pieciem vakarā beidzot apsēžos pie datora un sajūtu, kā man griežas galva- es nemaz nezināju, ka spēju TIK daudz un TIK ilgi no vietas runāt! Arī žurnāls Cosmopolitan šogad aktīvi iesaistījās Ēnu dienā un es biju viena no redakcijas, kas pieņēma sev ēnas – mani ēnoja piecas meitenes. Vēl šorīt 11 no rīta, kad pirmoreiz tikāmies, man nebija ne mazākās nojausmas, kā tas būs – jo, atklāti sakot, katru reizi ir citādāk.

Ļoti ceru, ka Sintijai no Cēsīm, Dairai no Neretas, Montai no Gulbenes, Paulai no Auces un Kristinai no Rīgas šī diena šķita interesanta un viņas daudz ieguva, esot par manām ēnām. Lūk, kāda bilde mums sanāca pie Cosmopolitan sienas:

enas_small2_400_01

Par savām ēnām es biju patiešām patīkami pārsteigta – mūsu aktivitātes redakcijā ievilkās līdz pat vēlai pēcpusdienai, jo meitenēm nevienu mirkli neaptrūkās jautājumi, ko man uzdot. Es tikai runāju, runāju un runāju.. Manas ēnas, domājams, daudz uzzināja par dzīvi Cosmopolitan – katra no viņām mazliet iemēģināja roku pat darbā pie Cosmopolitan marta numura tapšanas! Turklāt arī man šī diena pagāja ļoti interesanti – manuprāt, Ēnu dienas varētu būt kaut piecas reizes gadā! 🙂

Vai jūs šogad kādu ēnojāt un kā jums gāja?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsKādas attiecības es vēlos?
Nākamais raksts17.02.2011.