0.3 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Gaidu Instrumentu koncertu!

 

Vakar man bija brīnišķīga iespēja noklausīties ārzemju grupas Instrumenti ģenerālmēģinājumu koncertam, kas gaidāms 17.decembrī Sapņu fabrikā, Rīgā.  Angārā, kurā notika šis ģenerālmēģinājums, valdīja patiešām īpaša gaisotne – ar katru dziesmu, ko grupa spēlēja, šķiet, ikvienam klātesošajam palielinājās vēlme būt klāt arī viņu koncertā. Starp dziesmām atpūtas pauzēs bija iespējams aprunāties gan ar grupas Instrumenti dalībniekiem, gan arī ar igauņu "brīnumbērnu"- jauno dziedātāju IIRIS, kas būs viena no Instrumentu koncerta iesildītājām.

Šķiet, daudz izsaka grupas dziesmas – kā apgalvo Instrumentu dalībnieki, mēs ikkatrs esam neliela daļiņa no lielā Kosmosa – un domāju, ka tas būs labi jūtams arī viņu koncertā, kuru es tik ļoti gaidu!

Turklāt man ir laba ziņa arī Cosmopolitan interneta lapas apmeklētājām – jau no nākamās nedēļas Cosmo.lv sākies konkurss, kura noslēgumā viena laimīgā konkursa uzvarētāja iegūs divus "meet&greet" ielūgumus uz grupas Instrumenti papildkoncertu 16.decembrī. Seko līdzi informācijai Cosmo.lv! 

instrumenti_anda_380 

Foto: Sandis Vāgners

Kā vakardienas Panorāmas sižetā teica Karīna Rubene, dažu dziesmu maiguma pilnie vārdi lika nosarkt pat skatītājiem zālē (Panorāmas sižets šeit). Tādas arī man šķiet grupas Instrumenti dziesmas – no vienas puses maiguma pilnas un pat naivas, bet no otras puses- savdabīgi atraktīvas un kā īsts enerģijas lādiņš.

Gaidām Instrumentu konkursu Cosmo.lv un tiekamies grupas koncertā!

Ar sveicieniem,
Anda Bīriņa,
www.cosmo.lv redaktore

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakststur nav nekā.
Nākamais rakstsZiemassvētki- sirds siltumam!