8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Oktobra Cosmopolitan iedvesmo uz jauniem darbiem

 

Lasot šī mēneša Cosmo, mēs iesakām – izpēti visu ar interesi, bet neaizmirsti, ka galvenais dzīves dzinējspēks, kas nosaka, cik laimīga tu esi, ir tava brīvā griba. Par spīti visiem kanoniem un standartiem. Tikai tu pati vari izlemt, kas tevi dara laimīgu, un mēs visi mīlam tos, kuriem mirdz acis!

Tam apstiprinājums ir arī lieliskā Lorēna Konrāda, ar kuru interviju lasi žurnāla 16. lappusē. Lorēna kļuva par zvaigzni, pateicoties MTV realitātes šovam, tad nolēma no tā visa aiziet prom, lai ļautos savām patiesajām vēlmēm, un tagad droši apgalvo: "Man nav ko slēpt. Es esmu laimīga, un tas ir viss, kas cilvēkiem ir jāzina par mani."

Lai sasniegtu savas vēlmes, bieži vien nav pat nekas jādara vai jāsaka. Pietiek ar pieskārienu vai žestu, jo mūsu ķermeņa valoda ir daudz spēcīgāka par verbālo. Par pieskārieniem, kas tev ļaus viņam pateikt pilnīgi visu, uzzini 50. lappusē, bet ar kādiem žestiem atstāt vislabāko iespaidu lietišķas tikšanās laikā, lasi oktobra Cosmo 96. lappusē.

Viena no lielākajām un svarīgākajām mūsu dzīves sastāvdaļām ir darbs, šī mēneša žurnālā izvērtēt savu stāvokli un uzzināt, kā tikt pie labāka, tev palīdzēs trīs nopietni raksti: "Karjeras klīnika", "Kā pareizi paprasīt algas pielikumu" un ar pavisam reāliem un aktuāliem padomiem rakstā "Karjeras padomi, kādus tev var dot tikai alfa" dalīsies pieci veiksmīgi Latvijas uzņēmumu vadītāji.

Ja strādāt tev īsti nav vēlmes, izlasi rakstu "Cik izmaksā princeses dzīve" un uzzini, ko Latvijas vīrieši domā par sievietes uzturēšanu, varbūt tieši šis ir tavs ceļš uz laimi? Bet varbūt tev var noderēt labs sekss – tēmā "99 karsti fakti par seksu" uzzināsi, kāpēc pēc seksa ir vieglāk uzstāties auditorijas priekšā, kā sekss sadedzina kalorijas un kā vislabāk darīt TO mašīnā.

Būt laimīgai ir izdevīgi, jo par tādām sievietēm vīrieši ir gatavi pat izkauties, par to vari pārliecināties arī lielajā modes fotosesijā, kur modeles dēļ dūres bija gatavi vicināt Jānis Strapcāns un Toms Grēviņš, bet uzreiz pēc fotosesijas uzzini "Cosmopolitan beauty awards 2010" uzvarētājus! Profesionāla žūrija vairākus mēnešus testēja dažādus kosmētikas produktus un piedāvā tev savus favorītus.

Galvenais šoruden atcerēties – tie, kas ir laimīgi, ir arī priecīgi – kā iegūt vairāk prieka ar tik vienkāršām lietām kā mūzika, krāsa un smarža, uzzini rakstā "Vairāk prieka katru dienu" un neaizmirsti dalīties laimē ar saviem tuvākajiem – tavs vīrietis novērtēs romantiskas vakariņas, kurām receptes meklē 133. lappusē, bet "Skyline" bārmeņi šomēnes iesaka debešķīgus rudens kokteiļus, kurus baudīt kopā ar draugiem!

Tavs Cosmo

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsklusums pēc vētras
Nākamais rakstsAnd I think to myself…