8.8 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Kā tas ir – būt praksē Cosmopolitan

 

Kā jau būsiet manījušas, laiku pa laikam šeit, interneta lapā izsludinām kādu pieteikšanos uz prakses iespēju Cosmopolitan. Līdz šim pie mums darbojušās vairākas praktikantes, kuras, manuprāt, te guvušas neatsveramu pieredzi, kas turpmāk viņām noteikti palīdzēs izprast, kā un kas notiek šajā jomā. Šodien ir pienākusi diena, kad praksi pie mums beidz Sintija Siliņa, tāpēc vēlējos viņai dot iespēju pastāstīt par to – kā tas ir – būt praksē Cosmopolitan.

"Jau maza būdama, es sapņoju strādāt kāda žurnāla veidošanā. Beidzot 1. kursu Rīgas Stradiņa universitātē, sapnis kļuva reālāks. Žurnālā Cosmopolitan izlasīju, ka ir iespēja iziet praksi pie kādas no Cosmo redaktorēm. Ilgi nedomājot, nolēmu pamēģināt. Biju neizsakāmi laimīga, ka izvēlējās tieši mani. Jau tad es zināju, ka mana vasara izvērtīsies par aizraujošu pieredzes iegūšanu. Un tagad, kad šeit pavadīti gandrīz 3 mēneši, es šo apgalvojumu varu tikai apstiprināt. Pieredze, kādu šeit esmu guvusi, bija tā vērta, lai ziedotu arī tās karstās dienas, kad būtu devusies uz pludmali.

Šī prakse, papildus universitātē iegūtajām zināšanām, ir lieliska iespēja izjust to, kāds ir darbs žurnālā, manā gadījumā – pie Andas Bīriņas, interneta lapas Cosmo.lv veidošanā.

Ja līdz šim apmeklēju Cosmo.lv lapu, lai piedalītos kādā konkursā vai uzzinātu ko jaunu, tad tagad es pati atrados tajā "otrajā pusē" un pati veidoju dažādus konkursus un gatavoju ziņas. Prakses laikā varēju uzlabot arī savas angļu valodas zināšanas, strādājot pie materiāliem, kas ir angļu valodā, vienlaikus izejot cauri milzīgam informācijas apjomam. Izrādās – vēl bez visa redzamā, ko var apskatīt Cosmo.lv, ir daudz organizatoriskie darbi, bez kuriem neiztikt.

Svarīgi, ka pie žurnāla tapšanas strādā brīnišķīgi cilvēki. Patīkami kolēģi bija būtisks iemesls, lai es uz darbu dotos ar prieku. Katra diena bija kā piedzīvojums. Strādājot Cosmo, man bija sajūta, ka atrodos visa jaunā un stilīgā epicentrā. Mana vasara ir izdevusies – ir labi padarīta darba sajūta."

Ja arī tu vēlies pieteikties praksei Cosmo.lv, sūti savu CV un motivācijas vēstuli uz e-pasta adresi web@cosmopolitan.lv!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsKoši peldkostīmi pludmales ballītei!
Nākamais rakstsLV 2010