8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Cosmopolitan komanda iegūst pirmo vietu piedzīvojumu sacensībās!

 

Pirmssvētku svētdienā, 2.maijā Ogrē notika Triatel xRace piedzīvojumu sacensības, kurās piedalījās arī mūsu – Cosmopolitan komanda. Man ir milzīgs prieks paziņot, ka, par spīti visām grūtībām, mūsu komanda savā klasē ieguva pirmo vietu! Piesakoties sacensībām, varēja izvēlēties, vai komanda trīs cilvēku sastāvā startēs sporta vai tautas klasē un – vai tajā būs trīs vīrieši, trīs sievietes, vai abu dzimumu pārstāvji.

Tā kā mēs īpaši negribējām mocīties, izvēlējāmies startēt tautas klasē, kurā skrienot, braucot ar velo un laivojot bija jāpieveic kādi kilometri 40. Tā nu es ar diviem saviem uzticamiem treniņbiedriem un Cosmopolitan faniem Jāni un Artūru devos distancē pa pilsētu, mežu, purviem un ūdeņiem pretim uzvarai. Starp citu, man nebija ne mazākās jausmas, ka mūsu komandai ies tik labi. Viss notika tādā ātrumā un uz tādas spēku izsīkumu robežas (vismaz man), ka nebija laika par to aizdomāties. Mūsu rezultāts finišā bija 4 stundas, 47 minūtes un 17 sekundes.

Šodien interneta lapā www.xrace.lv publicētas arī fotogrāfijas no sacensībām. Ja tevi interesē, tās vari aplūkot šeit.

1_430_03

2_430_03

3_430_04

Šogad šīs xRace sacensības notiks vēl 4 reizes- nākamās būs Tukumā 13.jūnijā. Starp citu, tautas klase nemaz nav tik traki grūta- ja vēlies, tajās vari piedalīties arī tu!

Lai tev sportiski svētki!

Ar sveicieniem,

Anda,

Cosmo.lv redaktore

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais raksts03.05.2010
Nākamais rakstsPārkāpt robežu.