2.5 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Daži noslēpumi, ko viņam labāk neizpaust

 

Kā zināms, ir lietas, ko reizēm labāk paturēt pie sevis. Pat tad, ja liekas, ka tavas skaļi izteiktās domas tevi un tavu mīļoto satuvinās, pirms saki tās skaļi, iekod mēlē un apdomā, vai tas tavu mīļoto tomēr nesāpinās. Lūk, daži kutelīgi temati, kurus pārrunājot, jāuzmanās vīrieša jūtas neaizskart.

Pirmā lieta: nevainīga flirtēšana ar citiem vīriešiem
Protams, tu mīli savu puisi, taču tas nenozīmē, ka tu nesarunājies ar citiem vīriešiem. Nevainīga flirtēšana pati par sevi lielu ļaunumu attiecībām nodarīt nevar – protams – kamēr tas ir tikai un vienīgi nevainīgs flirts. Tev noteikti nepatiktu, ja tavs puisis flirtētu ar citām sievietēm, un tu būtu greizsirdīga, ja viņš tev atklātu, ka to dara. Tāpēc apdomā labi, pirms savam puisim pie vakariņu galda atstāsti savu sarunu ar citu vīrieti, īpaši izceļot tās detaļas, kas liecina, cik šī saruna jums bijusi draudzīga.

Otrā lieta: tavas patiesās domas un jūtas pret viņa ģimeni
Ir jāsaprot viens- tā ir un paliks viņa ģimene un mainīt vai atteikties no tās viņš netaisās. Pat tad, ja tev tā šķiet nepieņemama. Turklāt viņš tajā ir uzaudzis un jau no bērnības pieradis pie lietām, kas ģimenei raksturīgas, bet tev nav pieņemamas. Tādējādi, jebkura kritika, ko tu vērsīsi pret kādu no viņa ģimenes locekļiem, patiesi dziļi aizvainos viņa jūtas un tavam vīrietim būs sajūta, ka tu viņam liec izvēlēties starp sevi un viņa ģimeni. Jā, pat tad, ja viņa māte ir Raganu Ragana, turi savu muti ciet. Jebkas, ko tu pateiksi, tikai pasliktinās jūsu attiecības.

Trešā lieta: kā tu tērē savu naudu
Man ir kāda draudzene, kura vienmēr savam vīram iestāsta, ka tikko nopirktais topiņš, kas, protams, ir ļoti līdzīgs visiem pārējiem, kuri karājas skapī, ir pirkts jau sen. Vīrs mazliet apšauba viņas teikto, bet nekādu īpašo izmeklēšanu mājās neveic. Kādreiz ar savu draudzeni stundām ilgi diskutēju par to, kāpēc viņa tā dara, un tad nonācu pie secinājuma – jā, patiesi – vīrieši tā pa īstam nekad nesapratīs, kā mēs varam iztērēt naudu par jauniem auskariem, ja mūsu pūrā ir jau desmit citi tiem līdzīgi. Un, protams, viņi nekad nesapratīs mūsu apmātību ar augstpapēžu kurpēm, kas nav no tiem lētākajiem priekiem. Tātad secinājums ir viens: kad tavs vīrietis tev izsaka komplimentu par to, cik seksīgi tu izskaties jaunajā kleitā, nedod viņam izdevību tevi izjautāt, kurā veikalā tu to esi nopirkusi un cik tā izmaksājusi.

Mums, meitenēm, taču ir jābūt arī saviem labajiem noslēpumiem, vai ne? Kā tev liekas – kādas tēmas šim sarakstam vēl būtu jāpievieno?

Lai tev jauka nedēļa!
Anda Bīriņa,
Cosmo.lv redaktore

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsciw jums no manis.
Nākamais rakstsEs tik ļoti, ļoti gaidu pavasari!