9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Kā piešaut asumu attiecībām

 

Ja ar savu vīrieti esi kopā tikai nesen, tad, protams, jūsu attiecībās viss ir jauns un vēl neizmēģināts. Taču, ja kopā esat jau ilgāku laiku, domājams, gan tu, gan tavs Misters Lieliskais būs tikai priecīgs, ka jūsu attiecībās tiks uzturētas jaunas un romantiskas izjūtas. Tāpēc, ja arī tev ir nepieciešama kaut neliela iedvesma, kā to paveikt, iesaku pamēģināt vienu vai vairākus no šiem lieliskajiem paņēmieniem, kuri noteikti "piešaus piparu" jūsu attiecībām. Nē, es pat esmu pilnīgi pārliecināta, ka tas tevi un tavu mīļoto vīrieti satuvinās ar jaunu spēku!

Pirmā ideja: Izsapņojiet kādu karstu ceļojumu

Lai kaut domās tiktu prom no šī pelēkā un neuzmundrinošā laika, sāciet sapņot par to, kā pavadīsiet atvaļinājumu. Pat tad, ja, reāli domājot, saproti, ka tas tik drīz realizēts netiks, neviens taču neliedz jums izvēlēties kādu valsti, uz kuru sapņot aizbraukt. Ik dienas jūs par to varat vākt informāciju, uzzināt ko jaunu, ko otram izstāstīt. Beigu beigās, kad pienāks brīdis, kad savu sapni varēsiet realizēt, jūs par savu izvēlēto zemi jau zināsiet tik daudz, ka būsiet uz turieni gatavi braukt bez mazākajām bažām kaut nākamajā dienā.

Otrā ideja: Uzrīkojiet ļoti personisku pikniku

Kurš teicis, ka februārī nav iespējams rīkot piknikus? Protams, ka ir – izdomā kādu skaistu vietu tuvējā parkā vai meža pļavā, piepildi termosus ar karstu tēju, sasmērē desmaizes un – uz priekšu! Kaut arī es esmu no tiem cilvēkiem, kas jūtas labāk siltajās zemēs un nav sajūsmā par Latvijas ziemu (un vispār par ziemu ne), godīgi varu teikt, ka šādi pikniki ziemā ir tiešām lielisks un ļoti satuvinošs brīvā laika pavadīšanas veids. Ja esiet sportiski, varat izmēģināt vēl citu ideju – sastādīt maršrutu ar apkārtnes tuvākajām vietām, kuras būtu vērts aplūkot un doties ziemas pārgājienā visas dienas vai nakts garumā. Esmu tā darījusi un ziemā tiešām kaut vairākas reizes redzētās vietas liekas pavisam citādākas. Jārēķinās gan, ka sniega kupenu dēļ pārgājienā var paiet daudz ilgāks laiks, nekā bija plānots – bet jums būs, ko atcerēties!

Trešā ideja: Mācieties kopā

Nekas jūs nesatuvinās tik ļoti, kā kaut kā jauna apgūšana kopīgiem spēkiem. Tas var būt jebkas – piemēram, krīzes laikā rasta iespēja dibināt savu uzņēmumu dos jums mērķi apgūt visu, kas saistīts ar uzņēmējdarbību. Protams, te derēs arī citi varianti- piemēram, kopā apgūt kādu valodu, arodu vai ko citu. Turklāt labākais ir tas, ka daudzām no šīm mācībām nemaz nav nepieciešami finansiālie līdzekļi – mūsdienās internetā iespējams atrast tiešām ļoti daudz informācijas par visu ko.

Ceturtā ideja: ēdiet taizemiešu ēdienu

Vai itāļu, ķīniešu, krievu, etiopiešu, japāņu… Gatavojiet dažādi, gatavojiet kopā! Izplānojiet, kāda stila vakariņas vēlēsieties nedēļas nogalē, laika gaitā kopīgiem spēkiem sastādiet ēdienkarti, tad izpētiet, kas nepieciešams, lai mērķi sasniegtu. Kad pienākusi plānotā diena, sagādājiet svētkus jums abiem. Neatkarīgi no tā, vai šis jaunais ēdiens jums garšos vai nē, jums būs par ko diskutēt un – jauna pieredze nekad nenāk par ļaunu.

Piektā ideja: Sportojiet kopā!

Pat tad, ja tā nav tava ikdiena, sports tevi un tavu mīļoto tiešām satuvinās. Izīrējiet slēpes un, kamēr vēl ir sniegs, dodieties slēpot. Protams, kad sniegs nokusīs, varēsiet gan skrituļot, gan braukt ar riteni, laivot un tā joprojām. Ja regulāri neej uz treniņiem, tad painteresējies par sporta zāļu izīrēšanu – šajā laikā varētu būt labas cenas tuvākajai skolas sporta zālei – tas pavērs tev iespējas noorganizēt kādu basketbola, futbola vai rokasbumbas mačiņu draugu pulkā. Lai arī izklausās visai sarežģīti, tas nebūt tā nav – esmu gandrīz pilnīgi pārliecināta, ka visi draugi būs tev ļoti pateicīgi par tik interesantu un aktīvu brīvā laika pavadīšanas iespēju un tas būs notikums, par kuru runās vēl ilgi. Turklāt… 🙂 pēc pieredzes varu teikt, ka puišiem tiešām meitenēm patīk parādīt visādus trikus un paņēmienus, pamācīt, kā sportā ko labāk darīt un – viņi tevi novērtēs pavisam citā gaismā!

Ceru, ka kāda no šīm piecām idejām tev liksies gana interesanta, lai to izmēģinātu. Bet varbūt tu pati vari ieteikt vai izstāstīt ko tādu, kas tiešām padarītu krāsaināku un interesantāku ikviena pāra ikdienu?

Lai tev interesanta diena!

Anda Bīriņa,

Cosmo.lv redaktore

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsreceptes2
Nākamais rakstsJūties īpaša ar KusKus mājas zābaciņiem!