4.9 C
Rīga
ceturtdien, 9 maijs, 2024

Hmm… Jaunāki puiši vai pieredzējuši vīrieši?

 

Ne vienu vien manu draudzeni pēdējā laikā piemeklējis visai interesants sindroms – flirtēt un tikties ar krietni jaunākiem puišiem. Turklāt interesanti, ka viņas visas kā viena apgalvo: ja tev ir 26, tad puiši vecumā ap 21 ir kā radīti tieši tev. Tāpēc šoreiz manas pārdomas un bloga ieraksts būs par mūžseno tēmu – ar ko tikties ir labāk: ar vecākiem un pieredzējušiem vīriešiem vai jaunākiem džekiem.

Vakarvakarā pie sarkanvīna glāzes mana draudzene Marta man pastāstīja kādu interesantu domu. Viņa salīdzinoši nesen bija aizgājusi uz randiņu ar kādu vīrieti, kurš viņai nenormāli patika jau vidusskolas laikos. Atceros, ka piecpadsmit gados viņa ar to puisi iepazinās un kopš tā brīža vairākus gadus bija kā bez prāta viņa dēļ. Viņš ir astoņus gadus par viņu vecāks un laikam arī tāpēc Martai toreiz ar viņu attiecības neizveidojās. Kopš vidusskolas beigšanas viņa aizgāja dzīvot uz Rīgu, to vīrieti viņa bija redzējusi tikai retu reizi uz ielas. Tomēr tagad kaut kā bija sakontaktējušies un nolēmuši satikties. No randiņa ar viņu Marta mājup atnākusi vienkārši šokēta: maigi izsakoties, ļoti, ļoti patīkami šokēta. Kaut viņas sapņu vīrietim nupat apritēja 35, viņš no tiem laikiem viņas acīs nebija mainījies nemaz. Vakar viņa atzinās, ka visu randiņa laiku jutusi – viņa viņu joprojām nenormāli grib. Mainījies esot tikai viens- viņš kļuvis nosvērtāks, pieklājīgāks un vēl džentlmeniskāks. Lūk, tieši šīs īpašības, kas piemīt šim vecākajam vīrieti, viņu tik ļoti pievilina.

Apdomājot Martas stāstīto, es sapratu vienu – jā, tā tad arī ir tā lielā atšķirība starp jaunākiem puišiem un vecākiem vīriešiem. Vecāki ir nosvērtāki, pieredzējušāki, bieži vien arī pieklājīgāki, savukārt jaunāki – impulsīvāki, rūpju nenomākti un gatavi ielaisties elpu aizraujošos piedzīvojumos ik uz soļa. Turklāt labi saprotu savu pārējo draudzeņu viedokli – ir taču tik patīkami, ka tev uzmanību pievērš jaunāki puiši. Domāju, ka tas ir tāds ļoti savdabīgs gandarījums, ko spēj izprast visas tās sievietes, kas šādu uzmanību ir jutušas.

Šodien ļoti daudz domāju par šo tematu – kādiem vīriešiem meitenes dod priekšroku. Tāpēc lūdzu Tevi piedalīties Cosmo aptaujā un iesūtīt arī savu viedokli par šo jautājumu. Klikšķini šeit un izstāsti, ar kādiem vīriešiem Tev patīk tikties labāk un kāpēc!

Lai Tev brīnišķīga nedēļas nogale!

Ar sveicieniem,

Anda Bīriņa,

Cosmo.lv redaktore

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsManikīrs pēc jaunākajām modes tendencēm
Nākamais rakstsfeel so good.