8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

IR!

 

Šodien no tipogrāfijas atveda jauno Cosmo, 128 lpp. biezu, ar koši baltu vāku, uz kura žilbinoši smaida rozā kleitiņā tērpta Leitone Mīstere no Gossip Girl. Yeah!!!

Žurnāls ir "packed" ar interesantām lietām :), un mēs saskaitījām, ka tajā ir gandrīz tikpat daudz satura lapu kā amerikāņu, britu un krievu COSMO :), mums tikai mazāk reklāmu. Uber cool.

Satura ziņā ir ko palasīt gan par attiecībām, gan modi un skaistumu. Lai paliek kāds pārsteigums, kad atvērsi žurnālu, tomēr dažas lietas varu pastāstīt tagad. Piemēram, vienkāršs, bet ļoti iedarbīgs princips, ko attiecībās ievēro tie pāri, kuri ļoti ilgi turas kopā un ir laimīgi. Dirty sekss un tīri strīdi 🙂  Diezgan smieklīgs, tomēr arī patiess ir gabaliņš par džeku labākajiem draugiem, Kretinus arogantus sugas aprakstā pārsmējos līdz histērijai, tāāads sviests, bet labs 🙂 Par mūsu "kārtējiem" jaunajiem seksa trikiem vari nesmieties, jo, kā izrādās, tur tiešām ir kaut kas jauns! Un labs 🙂 Bet par attiecībām – uztaisījām pētījumu par to, kas liek no jauna iemīlēties esošajā partnerī, abpusēji – un tas darbojas.

Modes un skaistuma sadaļa ir PLAŠA un citādāka, vienā no modeļu lomām ir seksīgais Džastins Longs – Drū Berimoras te esošais, te bijušais draugs. Un vēl ir gabaliņš par šopinga madness, reāls un mazliet biedējošs, tieši par tēmu.

Šoreiz tā pavisam viegli paņēmām arī karjeras tēmu. Laikā, kad darba piedāvājumu nav un cilvēki pārsvarā darbu zaudē, runāt par karjeru ir gandrīz vai nepieklājīgi 🙂 Bet tomēr – mēs centāmies to darīt ar vieglu pašironiju un stilu.

Man patīk, novēlu izbaudīt jauno numuru arī Tev.

Santa Kristiana Zāmuele

Galvenā redaktore

P.S. Šajās dienās sācies darbs pie novembra numura, tas būs kaut kas īpašs, bet par to vēlāk.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.