6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Meiteņu un puiku lietas

 

Šorīt, biroja virtuvē taisot kafiju, mans kolēģis Kaspars izteicās par tematu "sieviete pie stūres". Viņa stāstāmajā un secinājumos gan nebija nekas nedzirdēts, taču tas man lika aizdomāties par to, ka tiešām pastāv meiteņu un puiku lietas. Tā taču ir – eksistē ne viena vien lieta, ko mēs vīriešos tā līdz galam nekad neizpratīsim, kā arī ir vēl vairāk lietas, ko vīrieši nesapratīs meitenēs.

Salīdzinoši nesen Cosmopolitan interneta lapas lietotāja ar segvārdu Nobody savā rakstītajā Cosmo blogā arī bija aizskārusi šo tēmu. Viņas bloga ierakstu vari izlasīt šeit.  Pēc viņas rakstītā izlasīšanas secināju, ka tā ir pilnīga taisnība – telpās, kurās nav vietas vīriešiem, norisinās lietas, ko viņi nemūžam nesaprastu.

Līdzīgi ir ar mūžseno teicienu "man nav, ko vilkt mugurā". Vakar no rīta stāvēju pie sava kurpju skapja un, galvu saķērusi, domāju, kādus apavus izvēlēties. Mans puisis, jau sen sataisījies un gatavs iet ārā no mājas, nevarēja vien nobrīnīties, kā es, skatoties uz to lielo kurpju kaudzi, spēju ievaidēties: "man nav, ko vilkt kājās…"

Tomēr ir arī lietas, ko es nemūžam nesapratīšu vīriešos. Nu, piemēram, kāpēc gan vienas un tās pašas sporta ziņas jāklausās trīs reizes dienā? It kā pastāvētu kaut mazākā iespēja, ka Panorāmas ziņās tiks ziņots par Rīgas Dinamo uzvaru, ja pirms divdesmit minūtēm LNT teica, ka šie zaudējuši.. 🙂

Interesanti, kādas ir tās lietas, ko jūs nesaprotat savos vīriešos un ko viņi nesaprot jūsu rīcībā?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.