-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Perfekts skaistums

 

Veicot pētījumu jūnija Cosmo žurnālam par to, vai vīriešus var savaldzināt ar sarkanas krāsas palīdzību, neiztiku arī bez grimētājas palīdzības. Tad nu laikā, kamēr tiku pie koši sarkanām lūpām, viņa man draudzīgi piesējās pie manas grumbainās pieres (oi, pārdomu un dusmu brīžos man uz tās parādās vismaz 9 rievas!) un ieteica uzsākt masāžas kursu, kas šo dabas dotumu izlabotu. Un tagad ir ziepes, jo, ja par cīņu ar celulītu es beidzu ņemties jau sen, tad šobrīd, paskatoties spogulī, skaitu savas grumbas pierē.

Ceru, ka man tas drīz pāries, jo parasti pēkšņi uzradušos neapmierinātību ar kādu sava ķermeņa daļu diezgan ātri aizmirstu. Taču šis gadījums un vēl kāda saruna ar meiteni no autoskolas man atkal lika padomāt par to, ko tik sievietes nav gatavas darīt, lai sevi "uzlabotu". Piemēram, manai auto skolas biedrenei kolēģe uz darbu nāca ar lielu džemperi, zem kura acīmredzami kaut kas bija noslēpts. Vēlāk atklājās, ka viņa tur slēpj TV bieži reklamēto trenažieri Taurenītis, kas it kā nostiprina vēderu. Tā nu sieviete sēdēja savā birojā pie datora un darbināja Taurenīti. Lieki teikt, ka panākumu nebija, jo ķermeņa uzlabošanā nostrādā kustības, sportošana un sakarīga ēšana, nevis pieslēgts tricinātājs.

Savukārt Lielbritānijā sievietes iet vēl tālāk. Tur pat ārējo dzimumorgānu izskata uzlabošana vairs nav nekas īpašs, jo pēdējais modes kliedziens ir kāju pēdu un pirkstu ķirurģiska uzskaistināšana. Ķirurgi ņem un griež kauliņus, lai tikai sievietes pietuvotos sapnim par mazāku kājas īkšķi vai apaļāku pēdiņu.

Vai arī Tu esi sevi pieķērusi pie ekstrēmām domām, kādā veidā varētu uzlabot savu ķermeni? Un varbūt pat sāki rīkoties lietas labā un tagad par to nāk smiekli? Piemēram, es pati jau zinu, ka tuvākajā laikā pameklēšu internetā kādus masāžas ieteikumus un pamocīšu savas grumbas, taču ilgāk par mēnesi diez vai izturēšu.

Foto: www.lumieregallery.com.au

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsKliedziens klusumā
Nākamais rakstsZemeņu zapte