1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Jaunības kults

 

Vakar man bija seriālu vakars. Noskatījos Bīstamās mājsaimnieces, bet pēc tam ar interesi iekārtojos novērtēt jauno seriālu Lūpukrāsu pavēlnieces. Un kaut kas man tajā uzreiz šķita traucējoši. Centos saprast, kas tieši…

Beidzot noformulēju, ka man ir grūti skatīties uz Brūku Šīldsu – jo viņa izskatās… veca. Tiklīdz biju to aptvērusi, man uzreiz palika kauns par savu spriedumu. Brūkai Šīldsai drīz būs 44 gadi, un viņa izskatās tieši tā, kā jāizskatās sievietei pāri četrdesmit – ar sīkām krunciņām ap acīm un ne tik tvirtu ādu zem zoda. Tas ir dabiski.

brooke_shields2_400

Tas, kas nav dabiski, ir Holivudas mūžīgās jaunības propaganda, kura ir pietiekami spēcīga, lai iesakņotos mūsu apziņā. Nu, ja tā padomā, es jau kuro sezonu skatos Bīstamās mājsaimnieces un neesmu aizdomājusies, ka viņas visas tur jau sen līdzinās vaska lellēm. Sevišķi rudmatainā Brī.

marcia_cross_400

Intereses pēc parakājos internetā, cik šīm aktrisēm ir gadu. Un izrādījās, ka Brūkai Šīldsai patiesībā ir vismazāk – pagaidām vēl 43. Kurpretim gludādaino mājsaimnieču trijotnei (Evu Longoriju neskaitot – viņa patiešām vēl pieder trīsdesmitgadnieču paaudzei) ir attiecīgi 44 (Terijai Hačerei jeb Sūzenai), 46 (Felicitai Hafmanei jeb Linetei) un 48 (Māršai Krosai jeb Brī). Seriālā Sūzena neizskatās īpaši vecāka par savu meitu:

hatcher_400
 

Tātad vienīgais Brūkas Šīldsas "grēks" ir tas, ka viņa acīm redzami nav draugos ar plastikas ķirurgiem. Kaut arī "mājsaimnieces" nemūžam neatzīsies, ka būtu gūlušās zem skalpeļa, pat ja viņas spīdzinātu. Tā vietā viņas labprāt "atklāj" sava skaistuma noslēpumus, stāstot par mitrinošiem krēmiem.

Lūk, kas par to ir sakāms kāda Losandželosas bloga autorei: "Te būs neliels padoms tiem, kuri vēl nav labi iepazinuši LA zvaigžņu sabiedrību – ja, skatoties uz sievieti, jūs nespējat noteikt viņas vecumu, jo viņas sejā nav nevienas krunciņas, tātad viņa to ir maķenīt pielabojusi."

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsMeklē ienesīgu profesiju?
Nākamais rakstsMode uz ielas