2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Šika dzīve

 

Aprīļa numuram mēs sagatavojām pāris rakstu par šiku dzīvi – par dzīvesstilu, kas zvaigznēm un bagātniekiem ir ikdiena. Manolo Blahnik kurpes (atceries no Seksa un lielpilsētas), ceļojums uz Lasvegasu, šampanietis no Šampaņas provinces uut. Pielāgojot šīs fīčas Latvijas situācijai, mēs piemeklējām variantus, kā superšikas dzīves elementus ieviest arī latviešu dzīvē.

Mēs ar baigo azartu strādājām pie šī raksta, jo izrādās, ka ja labi zināms, ko tieši šiku tu savā dzīvē vēlies, nav nemaz tik neiespējami to iegūt. Protams, ka jākrāj nauda un jāatrod iespēja piepelnīties, kā arī vienas ekstras vārdā ir varbūt jāatsakās no kaut kā cita, bet vispār viss ir iespējams.

Un šī raksta tapšanas gaitā es domāju par to, kas man saistās ar šiku dzīvi, un ko es vēlētos par visu vairāk. Zini, ko izsecināju? Man laikam visvairāk ir nepieciešamība ceļot. Es zinu, ka nespētu ilgstoši dzīvot ārpus Latvijas (vismaz ne pagaidām) – esmu mēģinājusi, bet nav sanācis. Tāpēc man ar šiku dzīvi saistās iespēja ceļot kur un kad vien vēlos. Šodien uz Lasvegasu (palasi rakstā, tur ir tādas viesnīcas, kas pat sapņos nerādās!), rīt uz austrumiem palīdzēt mūkiem vākt meža bišu medu, parīt uz ziemeļu taigu, lai pabūtu neeiropeizētā vidē. Jo tieši dzīves dažādība man sniedz baudu.

Tā ir man. Bet mani ļoti interesē, kas citiem saistās ar šiku dzīvi, un vai vēlies to sasniegt? 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.