9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Vajadzētu kādu implantiņu

 

Arvien vairāk meiteņu sapņo par lielākām un formīgākām krūtīm, garākiem (tātad pieaudzētiem) matiem, mākslīgiem nagiem utt. Protams, tas viss tiek darīts tikai un vienīgi skaistuma vārdā. Un katras pašas ziņā ir tas, kādas metodes tiek izmantotas, lai sasniegtu savu skaistuma ideālu. Es esmu 100% par dzīvi bez implantiem un nebūtu par to visu pat aizdomājusies, ja vien pirms pāris dienām man pašai nebūtu piedāvāts padomāt par implantu ievietošanu.

Nē, nē, runa nav par krūšu implantiem (ar savām krūtīm esmu pilnīgā mierā – kādas māte daba ir devusi, ar tādām arī sadzīvoju un nemaz nesūdzos). Stāsts šoreiz ir par zobu implantiem. Kad daktere mani aizsūtīja aprunāties ar zobu tehniķi (vai protēzisti – amata nosaukumu precīzi neatceros), pirmais un vienīgais variants, ko viņa man piedāvāja, bija – "Jums ir vajadzīgi zobu implanti! Tas maksās apmēram divi tūkstoši latu!" Es biju šokā. (Šoreiz nav runa par estētiskas dabas problēmām, nav jau tā, ka staigāju bez zobiem!) 

No vienas puses, mani, protams, šokēja augstā cena (nu gluži vai kā pirmā iemaksa dzīvokļa iegādei!). Bet, no otras puses, es sapratu, ka nekādā gadījumā negribu sevī ievietot kaut kādus svešķermeņus. Man tas vienkārši nav pieņemami. Par laimi, manā situācijā pastāv arī citi risinājumi – daktere uzreiz man piedāvāja alternatīvas. Jo no brīva prāta es nekad nepiekristu implantu ievietošanai savā ķermenī.

P.S. Ko tu par to visu domā?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsVai dzīvot tikai šodienai?
Nākamais raksts