6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Vīrieši un viņu atkarības

 

Teikšu godīgi – līdz šim man pavisam tiešā veidā nebija nācies saskarties ar jauniem džekiem, kuri kaut kādā veidā ir no kā atkarīgi. Alkohols, datorspēles, totalizatori, spēļu zāles un tādā garā. Tomēr Cosmo interneta lapas diskusijās šādas atkarības ir gandrīz otrais biežākais temats, par kuru stāsta/ uztraucas meitenes.

Lasot kādu sarunu par puiša aizraušanos ar pārāk biežiem spēļu zāles apmeklējumiem, sāku prātā pārcilāt savu paziņu loku un, jā – atradu līdzīgu gadījumu. Atceros, ka nesen, iepazīstoties ar kādu jaunu paziņu draugu, teju pirmais jautājums, ko gribēju viņam uzdot, bija: "Tu taču ar viņiem neej spēlēt automātus?". Manā gadījumā atbilde bija "Nē", un es šo tematu ātri vien liku mierā. Tomēr joprojām uzskatu – ja puisis atzītos, ka regulāri ar draugiem apmeklē spēļu zāles, mans viedoklis par viņu izveidotos pavisam citāds.

Protams, aizraušanās ar azartspēlēm ir nopietna slimība, tomēr pēc mana skatījuma ir vēl vesela kaudze ar problēmām un netikumiem, ar kuriem aizraujas apkārt sastopamie brīvie puiši :). Piemēram, tā pati tusēšana un alkohols. Situācija sekojoša: Tu klubā iepazīsties ar superīgāko vīrieti, jūs sākat veidoties kā pāris. Tomēr, ja sākumā tev patika, ka katru nedēļas nogali jūs joprojām turpināt apmeklēt klubu un satikties ar viņa draugiem, tad pēc trim mēnešiem tev sāk gribēties pavisam ko citu – to, ko var definēt kā mierīgu ģimenes dzīvi. Viss ir labi, ja viņam ir tāpat. Bet ja nu nē? Ja viņš nav gatavs atteikties no sava iepriekšējā dzīvesveida, kurā nozīmīgu lomu ieņem šī tusēšana un alkohols? Ko tad?

Protams, cilvēki ir dažādi. Ir vīrieši, kuri iemīlas un meitenes dēļ gatavi atteikties no jebkā (un, kas svarīgi, pēc tam ar savu izvēli ir apmierināti un meitenei visu turpmāko kopā būšanas laiku nepārmet, ka viņa, redz, puisi piespiedusi mainīt dzīvesveidu), ir vīrieši, kuri atsakās no tusēšanas meitenes dēļ un pēcāk ir dziļi nelaimīgi par to, ka tā noticis. Ir arī tādi, kuri vienkārši savā dzīvē neko nemaina un iet jau pa iemīto taciņu. Katrā ziņā, ja arī tu esi nokļuvusi līdzīgā situācijā, noteikti tev novēlu, lai izrādītos, ka tavs vīrietis pieder pie pirmā manis aprakstītā tipa! 🙂

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsApģērbs ar raksturu un rozīnīti
Nākamais rakstsIekārojama profesija