0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Kāpēc Cosmo kioskos tik vēlu

 

Es esmu ievērojusi, ka pēdējā laikā arvien biežāk tiek pārrunāts jautājums, kāpēc Cosmo var nopirkt tik vēlu – tikai ap 5.-7.datumu. Tas ir izraisījis neapmierinātību un nepatiku, jo citi žurnāli iznāk mēneša pēdējos vai pašos pirmajos datumos, tāpēc vēlos jums godīgi pastāstīt, kāpēc tas tā notiek.

Lai arī kā tas neizklausītos, šādu lēmumu pieņēma izdevniecības īpašnieki reklāmdevēju dēļ. Jā, tas ir stāsts par žurnāla atkarību no reklāmām – nebūs reklāmu, nebūs žurnāla. Iznākot vienu nedēļu vēlāk, reklāmdevējiem ir iespēja vienu nedēļu ilgāk iesniegt reklāmas. Līdz ar to ir vairāk naudas un lielākas iespējas veidot žurnālu labāku. Meitenes, ir lietas dzīvē, kas ir jāpieņem kā esošas, un kuras nevar mainīt. Manā profesionālajā dzīvē diemžēl šī ir lieta, ar kuru jāsamierinās.

Taču ir arī labā ziņa: tieši Cosmo ir tas žurnāls, kuru varēja pakļaut riskam izdot nedēļu vēlāk. Tieši pateicoties žurnāla spēkam un popularitātei, kā arī tam, ka mums ir tik lojāla, liela un stipra auditorija. Protams, ka arī mēs, uzlabojot saturu, cenšamies jums šīs neērtības kompensēt.

Mīļās, tāpēc negaidiet žurnālu pirmajos datumos. Lai katru mēnesi nebūtu jākreņķējas par to, ka nav un nav. Sāciet gaidīt no 4. vai 5.datuma! Es ļoti ceru, ka jūs piedosiet savam žurnālam šo īpašību – tāpat kā piedodat savai māsai to, ka viņa mostas pusstundu vēlāk.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsCosmo savaldzināta
Nākamais rakstsKā es nokļuvu Cosmo