2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Tuvojas, tuvojas tas jaunais gads

 

Brīnumi tomēr notiek! Šorīt pamostoties, ieraudzīju, ka ārā beidzot snieg un visi koki ir balti. Uzreiz radās tāda īsta svētku sajūta. Jaunais gads tuvojas arvien straujāk (nu palikušas vien kādas divpadsmit stundas), bet es vēl joprojām nezinu, kur un kā to sagaidīšu. Viens gan ir skaidrs – gribu būt kopā ar savu mīļo vīru. Bet pārējais nav tik svarīgi, laikam jau dažreiz vajag vienkārši ļauties notiekošajam. Un gan jau mūs sagaidīs kāds brīnums.

Pēdējās dienās pieķēru sevi visu laiku domājam par to, kas vēl šogad ir jāizdara, kādas lietas jānokārto, kādi cilvēki jāsatiek utt. Sajūta bija gluži kā pirms došanās tālā un ilgā ceļojumā (kad jānokārto visādas lietas, jāpārdomā, kādas mantas jāņem līdzi utt.), un es nevarēju vien sagaidīt mirkli, kad ceļojums varēs sākties.

Mīļas meitenes, novēlu jums laimīgu un brīnumainiem piedzīvojumiem pilnu jauno 2008. gadu! Lai izdodas viss iecerētais un lai katra diena būtu jauns izaicinājums! Mīlestību jums, prieku, saticību un daudz, daudz pozitīvu emociju! Un ceru, ka arī nākamo gadu mēs pavadīsim kopā! Jauku jums šo dienu!

P.S. Un kā jūs sagaidīsiet Jauno gadu?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.