5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Lietas, kas jāizdara

 

Man vienmēr ir šķitis, ka Ziemassvētki ir tāds kā atskaites punkts darbiem, kas gada laikā jāpaveic. Zinu, ka daudziem cilvēkiem jauns dzīves posms sākas ar jaunu gadu, taču man ir mazliet citādi. Šķiet, ka Ziemassvētku laiks ir tāds pārdomu un attīrīšanās laiks, līdz kuram jānokārto visas neskaidrības. Tad nu, kad līdz svētkiem viss ir pateikts un nokārtots, līdz Jaunajam gadam var to apdomāt un jaunu gadu sākt ar jaunām domām, jauniem plāniem un jaunu sajūtu.

Ja tā padomā, tad lietas, kas līdz Jaunajam gadam ir jāizdara, ir milzum daudz. Kā liecina interneta lapas aptauja, daudz meitenes vēl šogad vēlas kādam atzīties mīlestībā un gandrīz tikpat daudz- palūgt kādam piedošanu. Jā, šis ir īstais laiks, lai tiktu skaidrībā ar sevi, savām izjūtām un attiecībām ar apkārtējiem cilvēkiem. Līdz vakaram, kamēr vēl nesēžamies pie svētku galda un neskaitām Ziemassvētku pantiņus pie eglītes, jebkurai no jums novēlu sajūtu, ka viss ir nokārtots.

Vēl šajos svētkos gribu tev novēlēt, lai miers un saticība pavada tevi ik uz katra soļa. Atceries, ka nekad nebūs par lieku kādam uzsmaidīt un tuviniekiem pateikt, cik ļoti tu viņus mīli.

Priecīgus svētkus!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsTo, kas pašam patīk?
Nākamais rakstsPošam seju ballītēm!