2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Ziemassvētku tuvošanās

 

Uh, nu jau pēc pāris dienām būs klāt Ziemassvētku vakars. Godīgi sakot, šogad man nav tās īstas Ziemassvētku sajūtas (tās kņudinošās, ilgpilnās, satraucošās). Laikam pie vainas ir sniega trūkums. Nu nevaru es iedomāties šos svētkus bez sniega. Ļoti, ļoti gribu, lai notiek brīnums! Dāvanas radiem, draugiem un visiem saviem tuvajiem cilvēkiem gan esmu jau paspējusi sagādāt. Bet nebija nemaz tik viegli… tas prasīja laiku un, jā, arī izdomu.

Visgrūtāk bija ar dāvanu izvēli ģimenes vīriešiem un puišiem (nu gluži kā daudzām cosmo.lv  lasītājām, kuras regulāri forumā uzdot jautājumu: "Ko lai viņam uzdāvina?"). Savam mīļajam vīram dāvanas esmu jau izdomājusi vismaz kādu gadu uz priekšu (nenosaukšu gan neko konkrētu, lai viņš netīšām neizlasa un neatklāj manus noslēpumus…). Bet ilgi domāju, ko lai uzdāvina tētim ("kuram jau neko tādu nevajag"), savam lielajam brālim ("kuram viss it kā jau ir"), brāļadēlam utt. Beigās tomēr tiku galā ar šo ne tik vieglo uzdevumu, katram atradu kādu mīļu sīkumiņu (jo galvenais jau nav dāvanas vērtība, bet gan pārsteigums un sirsnība).

Pirms pāris gadiem biju aizrāvusies ar adīšanu, un tad uz Ziemassvētkiem draugiem parasti dāvināju pašadītas aproces un šallītes (manis izdomātais modelis bija šalle-apkakle, ko varēja uzadīt nieka 20 minūtēs), kā arī adītus spilvenus (tas gan prasīja vairāk laika, bet rezultāts bija to vērts!).

P.S. Kā tev ar Ziemassvētku noskaņojumu? Vai esi jau sarūpējusi Ziemassvētku dāvanas?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.