12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Uzmanību: harizmātisks vīrietis

 

Beidzot esam apkopojuši lielās anketas rezultātus, kāds, pēc jūsu pieredzes, ir vidējais vīrietis-maita (Zanes rakstu par šo tēmu varēsi lasīt janvāra Cosmo). Lasot jūsu iesūtītos aprakstus par sastapšanos ar nelietīgiem vīriešiem, pati skaitīju uz pirkstiem līdzi – jā, vienu tādu es pazīstu, šito arī…

Man personīgi vislielākā piesardzība izveidojusies pret tā saucamajiem harizmātiskajiem vīriešiem. Viņiem nav obligāti jābūt izciliem skaistuļiem, bet mistiskais šarms padara viņus par ļoti pievilcīgiem un iekārojamiem (nejaukt ar parastajiem brunču medniekiem, kuriem ir uztrenēts smaids un kuri, miedzot ar aci, visām saka vienādus komplimentus!). Nereti šāds vīrietis var būt pat ļoti savdabīgs – gan no ārējā izskata, gan izturēšanās viedokļa, un tieši šī unikalitāte maldīgi liek domāt, ka esi vienīgā, kurai viņš atklāj savas personības nebūt ne pūkaino pusi.

Viņi ir negausīgi un aizrautīgi – ātri notvēruši tevi savos harizmas tīklos, viņi aizrauj tevi sev līdzi elpu aizraujošā un ļoti personiskā piedzīvojumā. Viņi var atklāt tev savus vislielākos noslēpumus, atkailināt savu ievainoto dvēseli, izstāstīt aizkustinošus stāstus par traumatisko bērnību un sarežģītajām attiecībām par tēvu, piemēram. Un viņi prot uzklausīt tā, ka tai mirklī sajūties tik tuvu tam, ko sauc par intimitāti… Jūs runājat un runājat, pat nepamanot, ka jau sen sākusies nākamā diena.

Starp citu, sekss šiem vīriešiem tiešām nav galvenais mērķis. Viņi savu dabas doto harizmu izmanto citam nolūkam – lai iekarotu tavu uzticēšanos un tādējādi ātri un lielā porcijā kompensētu emocionālās tuvības deficītu. Kāpēc viņi neveido patiešām tuvas un emocionālas, turklāt ilgstošas attiecības? Viņi uz to nav spējīgi, jo lielāko baudu gūst tieši no šādas – vampīriskas intimitātes devas. Un tieši tajā mirklī, kad tu esi sasniegusi emocionālās tuvības augstāko punktu un esi pārliecināta, ka esi sastapusi fantastiski jūtīgu vīrieti un labāko draugu vienā personā, sapnis beidzas. Un viņa harizmas loks jau ir novilkts jauna upura virzienā. Goda vārds, to sajūtu pat salīdzināt nevar ar „pārgulēja un pameta”. Harizmātiskie vīrieši emocionāli tevī izrauj tādu caurumu, ka pēc tam ilgi nav iespējams attapties.

Harizma ir viena no tām Dieva dotajām dāvanām, ar kuru lielākā daļa cilvēku diemžēl krīt grēkā un izmanto ļaunprātīgi. Laikam tāpēc, ka ar tās palīdzību ir tik viegli manipulēt. Protams, šāda izmantošana viņiem vienmēr atspēlējas. Viņi savā dziļākajā būtībā ne tikai nejūtas laimīgi, bet arī kaut kā pamanās pazaudēt pat tās sievietes, kuras viņiem patiešām nozīmē ko vairāk par īslaicīgu emocionālo katarsi.

Starp citu, viņi paši nekad neatzīs, ka ir tevi izmantojuši. Melos viņus apsūdzēt nav iespējams, jo viss, ko viņi stāsta, tiešām ir patiesība. Neviens taču nav vainīgs, ka nebija lemts…

Vai arī tu tādus pazīsti?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.