0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Datorspēļu varā

 

Nē, nē, tas nebūs stāsts par tām lielajām un nopietnajām datorspēlēm, kas ievelk, pievelk un var pat pazudināt. Tas būs stāsts par tādu mazu niekošanos – t.s. galda spēļu (internetā) uzspēlēšanu. Vakar ieraudzīju, kā tiek spēlēta Shangai Dynasty, un uzreiz atcerējos vecos labos laikus, kad arī man ļoti patika brīvajos un ne tik brīvos brīžos uzspēlēt šo spēli.

Vakar gluži vai satrakojos, nespēdama uzreiz atcerēties, kur var internetā atrast Shangai Dynasty. Pēc kādām desmit minūtēm tomēr atradu, vienreiz uzspēlēju un atmetu ar roku. Bet pirms kāda pusotra gada šādu līdzīgu spēļu spēlēšana man bija pierasta lieta. It īpaši tad, kad bija grūti saņemties rakstīt kādu rakstu vai referātu. Tad es vienmēr izdomāju, ka ātri, ātri salikšu Solitaire, izspēlēšu Shangai Dynasty un tad nu gan visu izdarīšu. Bet vajadzēja jau arī uzvarēt, tāpēc bieži šis ātri, ātri ievilkās pat uz pāris stundām.

Izrādās, ka tagad pāris maniem draugiem ir jauna aizraušanās saistībā ar spēlītēm internetā. Viņi nevarot sākt dienu, ja nav izspēlēta kāda no Brain tematiskajām spēlēm portālā draugiem.lv. Es gan neesmu mēģinājusi un labāk arī nevajag, jo varbūt arī man tad drīz parādītos jauns pieradums.

P.S. Kā ir ar tevi? Vai esi kādreiz niekojusies ar datorspēlēm internetā?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.