5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Manas šaubas

 

Man nevajadzētu rakstīt blogu ceturtdienās, jo tas ir uzreiz pēc Dombura "Kas notiek Latvijā?". Man pēc tam vienmēr ir, ko teikt. Bet šeit, manuprāt, to darīt nevajadzētu, jo man radies iespaids, ka piedalīšanās sabiedriski politiskajā dzīvē interesē ļoti nedaudzas cosmo.lv lasītājas.

Šī interneta lapa ir vieta, kur meitenēm un dāmām izrunāties un izlasīties par visu sievišķīgo, kas aktuāls dzīvē. Tradicionāli politika pie tā netiek pieskaitīta. Tāpēc arī žurnālā tu nekad par to nelasīsi. Taču es domāju, ka piedalīšanās sabiedriski politiskajā dzīvē vismaz informētības līmenī tomēr ir katras jaunas un domājošas sievietes aktualitāte.

Ja es par to neinteresētos, man nebūtu ne informācijas, ne viedokļa. Ja man nav informācijas, tad es nevaru zināt, kādas ir iespējas ir uzlabot savu dzīvi vai cīnīties pret tiem, kas mani apdraud – vai tas ir mans finanšu stāvoklis (inflācija), vai mana brīvība (demokrātiskie principi), vai vērtības (nemelot, negvelzt muļķības, izturēties pret cilvēkiem ar cieņu). Ja es nemāku uzlabot savu dzīvi vai cīnīties pret tās apdraudētājiem, tad es nevaru būt ar dzīvi apmierināta, jo man vienmēr kaut kas nepatiks.

Vakar Domburšovā kāds labi pateica – ka tauta ir pārāk toleranta, tāpēc jau tās kalpi var atļauties visu. Es vēl piebilstu, ka cilvēki tiešām necīnās par savām interesēm – gan baidās, gan ir piekusuši no sadzīves kreņķiem.

Nu labi, neizplūdīšu pārāk savās pārdomās. Es šoreiz esmu ļoti atklāta, tāpēc gribētu dzirdēt arī Tavas domas – vai sabiedriski politiskajai dzīvei ir nozīme tavā dzīvē? Vai tu vēlies tajā iedziļināties? Ja tu padalītos ar savu viedokli, man būtu vieglāk izlemt, vai šad un tad uzrakstīt vismaz kaut kādas pārdomas par notiekošo un padiskutēt ar Tevi, vai labāk tomēr pieslieties tradicionālajam viedoklim, ka jaunas sievietes un sabiedriski politiskā dzīve nav savienojamas?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsPar šopingu
Nākamais rakstsCeļojumu terapija