3.2 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Mana skaistumkopšanas dienasgrāmata

 

Tā kā mēs tev lūdzam atklāt savu skaistumkopšanas dienasgrāmatu, tad es nolēmu, ka nav jau īsti godīgi, ja pati Cosmo redakcija par to klusē. Lūk, mana bilance!

Patiesībā no skaistumkopšanas procedūrām, kuras veic salonos, regulāri izmantoju tikai vaksāciju. Tās dēļ mēnesī šķiros no aptuveni 18 latiem. Savukārt manikīru un pedikīru salonā esmu taisījusi vien pāris reizes. Man vienkārši šķiet, ka ar tām štellēm es pati ļoti labi tieku galā. Tiesa, karstais laiks manus nagu laku krājumus ir krietni paputinājis (lasi – sabojājis), tāpēc tuvākajā laikā nāksies tās iepirkt. Lielu robu manā makā tās gan neradīs, jo, pateicoties Cosmo skaistumkopšanas redaktorei Nanai, par velti šad un tad tieku pie citas dekoratīvās kosmētikas.

Atceros, kad tik tikko sāku strādāt Cosmo un Nana man ļāva izvēlēties kaut ko no saviem kosmētikas krājumiem, es grābu kā tāds negausis. Acu ēnas, ķermeņa mirdzumi, tušas, šampūni – elpa aizrāvās, cik ļoti man tos visus gribējās! Pirms pāris gadiem izrevidēju mājās sastiepto, un tagad mani dekoratīvās kosmētikas krājumi ietilpst nelielā kosmētikas makā. Laikam dzīvē ar visu ir tā – vajag kaut ko saēsties (sadabūt) tik, cik sirdij tīk, lai pēc tam pret to izturētos veselīgi. Tagad Stokmenā mierīgi varu pastaigāties pa kosmētikas nodaļu un zinu, ja kaut ko tiešām nevajadzēs, tad arī iziešu no tās ar tukšām rokām.

Turpinot manu skaistumkopšanas dienasgrāmatu, varu pavēstīt, ka uz solāriju neeju un arī pie friziera eju reizi pusgadā (ja Nana šito dzirdētu, viņa droši vien man sadotu pa kaklu). Tātad mani ikmēneša tēriņi skaistumkopšanā sastāv no ikdienā nepieciešamām lietām (šampūniem, dušas želejām, sejas un ķermeņa krēmiem), šādas un tādas dekoratīvās kosmētikas (nagu lakām, skropstu tušām, pūderkrēmiem) un vaksācijas. Manuprāt, tas viss kopā mēnesī summējas uz kādiem 35, 40 latiem. Tiešām ne vairāk, tāpēc man ir grūti saprast sievietes, kuras par skaistumu var atdot vairākus simtus. Kur var izgrūst tādu piķi?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts