1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Iepazīšanās sludinājumi

 

Man jau bija klusas aizdomas, ka iepazīšanās sludinājumus var uzskatīt par literatūras žanru, jo reizēm tas, kā cilvēki pāris teikumos prot raksturot sevi, savu sapņu princi (princesi) un kopīgos nākotnes plānus, ir pārpublicēšanas vērts. Apstiprinājumu tam šorīt guvu literatūras un filosofijas portālā satori.lv Venta Sīļa blogā, kurā ir ierakstīti pāris it kā izdomāti iepazīšanās sludinājumi. Piemēram:

1) Dzīvē gadās visādi – melnās strīpas mijās ar baltajām, bauda ar sāpēm, vienatne ar mīlestību. Ja tu esi ar mieru pamēģināt vēlreiz un iet tam visam cauri kopā ar mani, simpātisku un dzīvespriecīgu sievieti (34) ar augstāko izglītību, tad raksti man. Atbildēšu tikai uz vēstulēm, kas rakstītas ar roku.

2)Mani sauc Arvīds (37), dzīvoju Bauskā, ir auto. Vaļasprieki – izzāģēšana no finiera, klūgu pīšana, sēņošana un krustvārdu mīklas. Par neveiksmēm ilgi nebēdāju, pēc dabas esmu optimists un saku – C'est la vie! Meklēju mierīgu latviešu meiteni, kura nebaidās no lauku darbiem un kurai ģimene būs pirmajā vietā.

3)Čiu-riu, zaķīt! Ja tu esi tik pat smukiņa cik humorīga un tev patīk ballēties līdz rītam, tad es esmu tavs īstais džekiņš. Ja tev patīk skatīties vecās krievu komēdijas, ja tev garšo alus un tev patīk dziedāt Paula dziesmas un citas ziņģes, tad tik brauc pie manis uz Iecavu, tusēsimies kopā. Kas zina, varbūt šai jokā būs daļa patiesības? Gaidu!

4)Manas lūpas deg kā ķirši jūlijā, bet acīs pusnakts zvaigznes blāvo. Esmu romantiķe (26), kura vēlas saņemt tik pat daudz mīlestības, cik ir gatava dot pretīm. Atsaucies, ja tev ir zināma vēja valoda un tu dzirdi smilšu dziesmu. Es atbildēšu tev kā lietus atbild tuksnesim.

5)Sievietes, kuras grib SEXU, rakstiet džekam, rīdziniekam (24).

Droši vien, ja es vairāk pievērstos TV kanālos vēlās vakara stundās redzamo iepazīšanās sludinājumu pētīšanai, tur varētu atrast līdzīgas pērles. Tikai katra no tām slēptu īstu, dzīvu cilvēku, tāpēc tas man vairs nešķistu jautri.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsMeklējot dzimtas saknes
Nākamais rakstsTava jaunā pele!