2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Absolūti pozitīvi

 

Zinu, zinu, ceturtdienā atcerēties pagājušā vīkenda pasākumus vairs nav aktuāli – jādomā jau par nākamajiem. Tomēr es nekādi nevaru likties mierā un beigt apjūsmot fantastisko piedzīvojumu Salacgrīvā!

Tas laikam ir diezgan nebijis gadījums, kad, palasot Delfu atsauksmes, tajās valda 100% pozitīva vienprātība. Tā arī neatradu nevienu, kurš būtu gānījies par Positivus AB festivālu, ja nu vienīgi tie, kuri tur nebija. Pati es diez vai spētu sev piedot, ja būtu palaidusi garām tāāādas emocijas, sevišķi jau nu James sniegumā.

Ar James mūziku man ir īpašas attiecības, jo tā skanējusi fonā visam manam bezrūpīgajam vidusskolas periodam. Droši vien arī tāpēc, stāvot tur, pavisam tuvu skatuvei un redzot publikā mūsu tā laika "komūnu" pilnā sastāvā, no prieka gandrīz jumts aizbrauca! Un, kaut arī nepieklājīgi mazais apmeklētāju skaits rada pamatīgas bažas, vai organizētājiem nenolaidīsies rokas šādu pasākumu rīkot atkal nākamgad, tieši intīmā atmosfēra publikā sniedza pamatīgu ekskluzivitātes sajūtu. Simtprocentīgi pozitīvi!!!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsSkaisti un veseli nagi piecās dienās
Nākamais raksts