2.2 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Septītās debesis

 

Nemaz nebrīnītos, ja vismaz vienu ielūgumu uz kādu draugu kāzām 7.jūlijā būtu saņēmusi katra no mums. Zīmīgais datums sajaucis prātus jaunlaulātajiem visā pasaulē. Nabaga 777 – uz tevi nu tiek liktas milzu cerības perfektai laulībai.

Rīgā vien šai dienā laulāsies vairāk nekā 70 pāru – tas nozīmē, ka baltas kleitas uz ielām būs nomācošā pārsvarā un ir vērts padomāt par mazliet uzkrītošāku tērpu, ja vēlies izcelties no masas.

Pāris, uz kura kāzām esmu ielūgta es, pat izdomājuši trīs septītnieku maģisko spēku nostiprināt ar laulību ceremoniju tieši pusnaktī uz 7.jūliju. Mācītājs esot paprasījis drusku vairāk, bet ko laimīgas laulības vārdā nemaksāsi!

Par spīti tam, ka laulāt šai datumā plānots vismaz trīsreiz vairāk pāru nekā jebkurā citā jūlija sestdienā un visas iespējas reģistrēt laulību jau sen aizsistas, attapīgas precību aģentūras joprojām piedāvā last minute variantus. Piemēram, spēļu ellē un jaunlaulāto paradīzē Lasvegasā tu joprojām par 777 dolāriem vari iegādāties laulību paketi „Septītās debesis”. Tajā ietilpst rožu pušķis līgavai un puķu piespraude līgavainim, fotogrāfs, pianists, sveces, šampanieša glāzes ar uzrakstu „Pasakainas kāzas Lasvegasā”, simbolisks laulību rullis un kapelas gaisotne. Bonusā vēl pienākas koka foto rāmītis un atslēgu piekariņš ar Viva Las Vegas simboliku.

Man tomēr gribas ticēt, ka mīlošam pārim kāzu datums – tāpat kā viss pārējais – atnāk un notiek pats no sevis. Ne jau velti kādai citai manai draudzenei, kura precēsies pavisam parastā un pavisam vienkārši izvēlētā dienā, nejauši sastapta astroloģe pajautāja, vai šo datumu ir īpaši ieteicis kāds zvaigžņu tulks. Tik ļoti labvēlīgs tas esot.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.