6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Princis Viljams ir brīvs

 

3 iemesli, kuru dēļ mēs viņu varam gaidīt Latvijā: 1. interesi par Rīgas arhitektūru un kultūru izrāda apmēram 75 000 britu tūristu gadā. Tas taču nozīmē, ka viņiem te patīk. 2. Vecrīgā Viljams jutīsies kā mājās – angļu valoda skan daudz skaļāk nekā latviešu. 3. nevar būt, ka Viljams no britu tūristiem nav dzirdējis par to, cik Rīgā labi izklaidēties.

Es nevaru apgalvot, ka nebūtu ieinteresēta, lai Viljams atbrauc šurp. Iespējams, ka pirmo reizi viņam arī izdotos paslepus no paparaci atmukt un ietusēt ar draugiem. Bet, ņemot vērā to, ka latviešu priekšā ārzemnieki nepaliek vienaldzīgi nekad, kāpēc lai Viljams būtu izņēmums.

Viņš iemīlēs, piemēram, Ievu. Dažas reizes viņam varbūt arī izdosies ar Ievu satikties kaut kur slepeni, bet PĒC TAM! Latvija būs pasaules ziņu virsrakstu pirmajās rindās: "Princis Viljams jau pusgadu slepeni tiekas ar latvieti Ievu" un klāt Eiropas karte, lai visi zina, no kurienes Ieva cēlusies. Latvijai nekādi PR rullīši vairs nebūs vajadzīgi.

Es domāju, ka latvietes jau sen pelnījušas ieprecēties kādā karaļnamā. Citādi visi tikai jūsmo – cik mēs smukas, labas un gudras, bet kādai taču ir jābūt pirmajai, kas nokļūst karaļnamā, vai ne?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.