11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Bildinājums

 

Vakar vakarā biju aizgājusi pie draudzenes, un mēs pa TV noskatījāmies jauno spēli Būvējam ģimeni. Pati galvenā fiška ir tāda, ka tur meitenes bildināja puišus.

Vienā gadījumā – es par to nobalsoju – viņa uzaicināja viņu uz restorānu, un gredzens bija iecepts saldajā ēdienā. Tad, kad viņš to gredzenu atrada, viņa nometās viņa priekšā uz ceļa un bildināja. Galvenais, ka viņai birst asaras, un nezin kapēc mums ar draudzeni – arī. Viņš piekrita.

Otrā gadījumā meitene bija puisi uzaicinājusi uz pirti un bildināja viņu masāžas laikā. Pusis bija pārsteigts (un kā gan lai nebūtu – septiņus gauds dzīvo kopā, un te pēkšņi meitene vienu dienu pārstāj gaidīt bildinājumu, aizved uz masāžas salonu un bildina pati), bet uz īsu mirkli, un arī piekrita!

Es tikai domāju par to, kā laiki mainījušies (salīdzinājumā ar manu maģistra darba tēmas laiku 🙂 – 60.gadiem.) Tagad puiši paši grib precēties ar tām meitenēm, bet neizrāda iniciatīvu u nebildina. Gaida no meitenēm. Ai, vispār jau laikam vienalga. Galvenais, ka visi četri gribēja precēties, un tagad būs vismaz divas skaistas kāzas. Tā kā raidījums būs vēl, tad arī kāzas droši vien būs vēl.

Interesanti, vai tu bildinātu puisi, ja viņš tevi nē?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsSuns pārkāpts, palikusi aste
Nākamais rakstsPavisam atklāti