1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Ir pāris vai nav?

 

Situācija tāda: meitene pirms kādiem diviem mēnešiem oho.lv iepazīstas ar puisi, kurš, lai arī drusku dīvains, bet tomēr viņai patīk. Sākas randiņi, sekss, viņš kopā ar viņas vecākiem atnāk uz teātri, viņi satiekas pāris vakaru nedēļā… meitene ir priecīga. Kādam citam, kurš nesen gribēja paņemt viņas telefona numuru, viņa atteica, jo viņai esot draugs.

Taču, kad mēs vakar iedzērām pa alum, viņa pastāsta vairāk. "Zini, tās attiecības ir nesaprotamas. No vienas puses – mēs esam pāris. Mēs esam kopā, un kopā ir labi. No otras puses – es nezinu…" Un viņa izstāsta, ka tikko nedēļas nogalē viņi aizbraukuši sestdien makšķerēt, kopā pavadījuši skaistu dienu, bet, atgriežoties Rīgā, viņš viņu pl. 18:00 atved mājās un aizbrauc pie sevis. Sestdienas vakarā pl. 18:00! Mana draudzene bija gatava raudāt. Un vakar, ēdot pusdienas, tā arī man prasīja – kad tad īsti skaitās pāris? Kad ir tas brīdis, kad divi cilvēki kļūst par pāri?

Man jau liekas, ka ja viņa nevar viņam uzdot jautājumu: "Es vēlos šovakar būt ar tevi. Kāpēc to nevēlies tu?" liecina, ka viņi nav pāris. Jo īstās pāra attiecībās cilvēki spēj izrunāt nesaprotamo arī tad, ja tas nav patīkami. Bet varbūt tu domā savādāk? Ko man teikt draudzenei?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsPar ballīti vasarā
Nākamais rakstsArī strīdēties ir jāprot