3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Piespraust intereses

 

Kā jau esi pamanījusi, man un arī maniem kolēģiem blogi nereti sākas ar teikumu – ilgi domāju, ko rakstīt, iesāku vienu, tad rakstīju citu… 🙂 Tā bija arī šajā gadījumā. Pēc ilgām pārdomām nolēmu padalīties ar kādu atkarību raisošu interneta lapu, ko atklāju pavisam nesen, bet esmu paspējusi tajā jau nopietni iedzīvoties – varbūt iepatiksies arī tev!

 

Sociālie tīkli, kā jau daudziem, ir arī mana ikdiena – lielu dienas daļu pavadu Cosmo.lv, Twitter, Facebook, Draugiem.lv.. un tagad arī Pinterest.com. Šis jaunatklājums ir īsts apvērsums manā dzīvē un datorā! 🙂 Man vienmēr ir paticis saglabāt skaistas un iedvesmojošas fotogrāfijas no dažādām pasaules vietām, mirkļus no modes skatēm, kārdinošas somiņas, kurpītes vai vienkārši izdevušās bildes (kuras vērojot gribētos, lai to autore būtu es). Tagad to visu varu sakārtot vienā vietā, nepiesārņojot savu datoru.

 

Ja nu vēl neesi pazīstama ar pasaulē strauji popularitāti gūstošo Pinterest, varu pastāstīt, ka šī lapa ir kā bilžu glabātava noskaņu pilnām, iedvesmojošām vai vienkārši glītām fotogrāfijām. Tādā veidā simtiem foršu bilžu, kas citādi tiktu noglabātas dažādos pasaules datoros, tiek apkopotas vienā pārskatāmā interneta lapā. Ar vienkārša meklētāja palīdzību tagad varu atrast, piemēram, visskaistākās internetā atrodamās Toskānas bildes, kas padara manu sapņu ceļojuma galamērķi vēl iekārojamāku… Turklāt, ja nu gadījumā arī Latvijā tiks pieņemts biedējošais ACTA līgums, datorā noglabātu Mikipeles bildīti man vairs nevarēs “piešūt”. 🙂

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstspirkstinjsh..
Nākamais rakstsCilveks plano, Dievs dara!