8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Pārsteigums mīļotajam

 

Nedēļas nogalē saņēmu patīkamu pārsteigumu – nezinot, kur dodos, nokļuvu Pērnavas SPA. Teikšu godīgi – sen nebiju tik labi atpūtusies, baudot sauli, pirtis, vecpilsētu un tamlīdzīgi. Labākais ir tas, ka kāds visu to bija izdomājis iepriekš – kur brauksim, ko darīsim, kur vakariņosim, uz kurieni iesim… man pašai atlika vien pieņemt, ļauties un izbaudīt. Šī skaistā Igaunijas pilsēta patiešām ir vieta, kur smelties enerģiju, dzīvesprieku un iedvesmu vēl ilgam laikam.

Vēlā svētdienas vakarā, kad jau devos atpakaļceļā caur Ainažiem, sapratu, ka tas taču ir tik viegli – sagādāt otram pārsteigumu. Turklāt bieži vien ikdienas steigā mēs nemaz neaizdomājamies, cik ļoti mīļoto šāda rīcība iepriecinās. Lai to izdarītu, pat nav jādodas ārpus Latvijas un pat ne ārpus mājas. Ja kaut nedaudz pacenšamies, ko ļoti patīkamu un pārsteidzošu varam sarūpēt arī ikdienā.

Tāpēc esmu simtprocentīgi “par” pārsteigumiem! Un turpmāk arī pati apsolos biežāk patīkami pārsteigt savus mīļotos. To novēlu arī Tev – vai tā būtu mamma, labākā draudzene, vīrs vai darbabiedrene – ja šim cilvēkam sagādāsi prieku, tas iepriecinās arī tevi pašu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsKāds ir tavs seksa scenārijs?
Nākamais rakstsCan I borrow a kiss?