Svētdienas pēcpusdienā, šķirstot jaunu recepšu žurnālu, iedvesmojos uz pīrāgu cepšanu. Neesmu pavārmākslas izcilniece, tomēr reizi pa reizei spēju pagatavot kādu garšīgu šedevru. Tā nu, rosoties pa virtuvi, aizdomājos, cik moderni kļuvis gatavot ēdienus, lasīt recepšu blogus un dalīties ar visa veida mājsaimniecības padomiem.
Ļoti iespējams, tā bijis visos laikos, taču, attīstoties modernajām tehnoloģijām, nu mums ir iespēja tikt pie skaistām, iedvesmojošām bildēm un uztaisīt savu interneta recepšu blogu. Taču var jau būt, ka tā ir zināma vecuma sasniegšanas iezīme. Esmu ievērojusi: atverot Facebook, arvien vairāk manu draudzeņu tur salikušas garšīgu ēdienu bildes. Arvien biežāk brīvdienu rītos ar draugiem pulcējamies uz vēlajām brokastīm un arvien lielāku lomu piešķiram baudāmam un kvalitatīvam ēdienam. Lai nu kā, par vienu esmu pārliecināta: skaisti žurnāli un interesantas interneta lapas patiešām spēj mani iedvesmot uz nelielu rosīšanos virtuvē. Kā ir ar Tevi?