14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Seksīgi vs. silti

 

Sievietes allaž seko līdzi tam, lai izskatītos pievilcīgi. Pat gada aukstajā laikā pie stilīga mēteļa tiek pieskaņota moderna šallīte, piespraude vai smalkādas cimdiņi. Zābaki, protams, uz papēža, lai pāri peļķei varētu lēkt ar glanci… Un tad atnāk Mr.Lausks.

Es esmu konstatējusi, ka lielos mīnusos vissiltākie tomēr ir sievišķības killeri – UGG tipa zābaki, bet zem biksēm tīri labi noder 90 DEN zeķbikses (a la viena vīle priekšā, divas – uz dibena) vai siltie legingi. Tāpat izrādās, ka atvilktnes dibenā ir noslēpies kāds apakškrekliņš (izstaipīts, nomazgāts – kāda starpība!?).

Cepuri aizņemamies no sava vai kāda radu bērna (Spider-man simbolu var aizvirzīt pakausī), bet rokās un kājās labprātīgi tiek vilkti omes adītie (dubultie) dūraiņi un vilnas zeķes, kuras reiz pieņēmām aiz pieklājības.

Un sakiet, ko gribat – siltākā virsdrēbe ir garā kurtka, kas vizuāli izskatās pēc dūnu segas ar rāvējslēdzēju un kapuci. Visas šinšillas un sabuļi var iet gulēt ziemas miegu, par pseidozvēriem nemaz nerunājot.

Nejauša iepazīšanās pieturā? Neiespējami. Jāatliek uz siltāku laiku. Šobrīd prioritāte ir pārziemošana.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.