6.4 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Vasaras skaņas

 

Pieļauju, ka daudzās Latvijas un kaimiņvalstu mājās šodienas rīts sākās ar kūpošas kafijas krūzi, atvērtu ziņu portālu un pēkšņu, sajūsmas pilnu spiedzienu: “Kings of Leon būs Latvijā! āāaaaaāā!!!”

Precīzi šādi sākās mana un vairāku draudzeņu diena. Pēc tam, dušā dziedot līdzi Kings of Leon labāko hitu pleilistei (Viņiem vispār ir arī kāda slikta dziesma?!”), vēlāk ģērbjoties un spoguļa priekšā dejojot pie viņu jaunākā albuma Mechanical Bull dziesmām, es sapratu, ka vasaras gaidīšanas posms man būs ļoti ilgs. Koncerts vienai no manām mīļākajām indī roka grupām, kulta festivāls Positivus, braucieni ar fiksīti pa pilsētu naktī, laiski brīvdabas kino, dzērveņu alus, kleitas, baltvīns, jūra, zemenes… Vasaras definīcija ir bezgalīga, sākot no tās daudzajām emociju nokrāsām un beidzot ar tik praktiskām lietām kā nopilējis šokolādes saldējums uz balta krekliņa. Un brīdī, kad es jau tāpat esmu noilgojusies pat pēc smagnējās pēcpusdienas tveices, sausā asfalta un bezgaisa, šādu koncertu izziņošana ir kā sērkociņa iemešana degvielas bākā. 

Risinājums? Valdīties sabiedriskajā transportā, lai nesāktu lēkāt austiņās skanošā melodisko ģitāras rifu, solista medaini piesmakušās balss un bungu rīboņas pavadījumā. Vai nopirkt biļetes Portugāli un uzlādēt baterijas pilnīgi spontānā un trakā piedzīvojumā.

Kāds ir tavs labsajūtas padoms brīžos, kad pietrūkst saules, dzīvesprieka un vasaras?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.