3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Lasītājas atzīšanās: Esmu iemīlējusies pasniedzējā

 

Es pat nezinu, ar ko lai sāk. Manam pasniedzējam ir 26 gadi. Viss iesākās mēnesi atpakaļ. Kādu dienu viņš paskatījās manu profilu sociālajā tīklā draugiem.lv. Lai arī iepriekš biju viņu skolā ievērojusi, lielu uzmanību tam nepievērsu. Kā nekā viņam bija draudzene (šobrīd gan abi ir šķīrušies).

Pēc ziemas brīvlaika ierados skolā. Kopā ar sava kursa meitenēm, pie kabineta durvīm gaidīju pasniedzēju. Un tad es Viņu ieraudzīju. Manuprāt, viņš mani atpazina. Pievērsto uzmanību un tik bieži uzturēto acu kontaktu, nevarēja neievērot. Centos uz viņu neskatīties. Pēc šīs dienas, mani sāka mocīt domas, ka man viņš ir iepaticies.

Mani pārņēma ilgas par katru nākamo brīdi, ko es varētu pavadīt viņam blakus. Par katru brīdi, kad es viņam varētu būt kaut mazliet tuvāk, klausīties viņa balsī… Lai arī priekšmets, ko šis pasniedzējs māca, ir gana sarežģīts, lekcijas pie viņa gaidīju ar nepacietību. Reiz vēlējos uzzināt kaut ko vairāk un sameklēju informāciju par viņu Google. Neko daudz gan neuzzināju, vien atradu kādu interviju ar viņu. Pēc intervijas izlasīšanas, iegāju draugos, lai uzrakstītu māsai vēstuli. Gribēju zināt, kā rīkoties, lai par Viņu vairs nedomātu. Uzreiz pēc tam, paskatījos statistiku. Ieraudzīju tur Viņa vārdu un uzvārdu. Es biju sajūsmā! Pēc šķiršanās no sava bijušā puiša, domāju, ka šādas sajūtas mani vairs neapciemos. Es kļūdījos. Nākamās dienas rītā es sapratu – esmu līdz ausīm iemīlējusies savā pasniedzējā!

Tas mani šokēja. Kursa meitenes pamanīja, ka staigāju apkārt starodama. Un tomēr es ne uz ko necerēju. Sapratu, ka nekas mūsu starpā nevar būt, jo viņš ir mans pasniedzējs. Bet tad es sāku pamanīt, ka arī viņš uz mani skatās, tajā pašā laikā mēģinot to daļēji slēpt. Arī es, protams, savas jūtas pret viņu atklāti neizrādīju. Tagad nezinu, kā man izturēties un, ko darīt. Domāju par viņu katru dienu, katru stundu. Esmu sapratusi, ka arī viņam es neesmu vienaldzīga. Un vienu es zinu pavisam skaidri – kad pirmo reizi tikāmies viņa kabinetā un saskatījāmies, sajūtas bija neaprakstāmas. Vēl nekad nebiju tā jutusies. Tā laikam ir mīlestība no pirmā acu skatiena.

– Ilona, 20

 

1 KOMENTĀRS

  1. Man arī bija iepaticies mans pasniedzējs. Biju līdzīgā situācijā kā Tu, bet vienīgais- mums ir 10 gadu starpība. Lai vai kā pa vasaru man parādijās jauna simpātija, un tā sauktais “crush” uz pasniedzēju pazuda.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsGaidiju, nesagaidiju.
Nākamais rakstsHelp!