6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Izvēlēts šī gada stilīgākais Latvijas skaistumkopšanas salons

 

Konkurss "Salona Dizains" balstās uz fotogrāfiju iesūtīšanas principu, kuras izvērtē kompetenta žūrija no dažādām, ar dizainu saistītām jomām. Šogad žūrijas sastāvā bija modes mākslinieks Mārtiņš Pūpols, interjera dizainere Ramīna Videmane, fotogrāfs Aleksejs Losevičs, Hair Profesionāļiem dizainere Ligita Peištariene un pārstāvji no SIA "Laimalukss". Konkursu rīkoja žurnāls "Hair Profesionāļiem" un SIA "Laimalukss".

Konkursa laureāta – salona "Strogonova" krāšņās zāles ir ar patiesi stilīgu, Art deco stilā iekārtotu luksusa klases interjeru, kas ir salona direktora, reklāmu ideju autora un friziera – stilista Igora Strogonova ilgi un rūpīgi pārdomātas ieceres realizācija. Salons, kura akcents ir interjers, atšķiras no citiem saloniem Rīgā. Plašās telpas un kabineti, kuri katrs pauž savu noskaņu, piedāvā iespēju klientiem justies vienlaicīgi komfortabli un omulīgi un gūt brīnišķigu vizuālo baudījumu.

01_strogonovs_01_430

Īpašu žūrijas uzmanību piesaistīja salons "Melnais Knābis" Miera ielā, kas Latvijā ir unikāls ar to, ka ir vienīgā frizētava – grāmatu lasītava, kur ikviens apmeklētājs brīvā un radošā gaisotnē var tikt pie lieliska matu sakārtojuma un gūt garīgo baudījumu no pieejamās literatūras, un sajust salona saimnieku mīlestību pret mākslu.

02_melnais_knabis_03_430

Tāpat arī izcelts tika salons "Frizē Frizū" Valmierā, kura interjerā dominē dabas elementi, un pats salons atrodas eleganti mājīgā koka guļbaļķu namiņā. Turpretī no pieteiktajiem SPA saloniem ar vislabāko interjera risinājumu izcēlās "Season SPA" Tērbatas ielā.

03_frize_frizu_01_430

"Hair Profesionāļiem" rīkotā konkursa mērķis ir parādīt plašākai sabiedrībai Latvijas skaistākos, interesantākos salonu interjerus un sniegt tiem iespēju tapt atzinīgi novērtētiem.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.