6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Vasaras labākā izvēle – ugunīgas skropstas perfektai ballītei

 

Ja tev ir ieplānota galvu reibinoša ballīte, kurā vēlies atstāt iespaidu, tad pareizais punktiņš uz "i" būs tieši tavas acis, kuras vari izcelt ar neatvairāmām skropstām. Šobrīd www.kostimi.lv vari atrast ap 40 dažādus skropstiņu modeļus, sākot ar klasiskām skropstām līdz pat skropstām ar spalviņām un kristāliem.

Šīs skropstas ir domātas nēsāšani vienu dienu. Vienas un tās pašas skropstas jūs varēsiet vilkt vairākas reizes, galvenais šīs skropstiņas pēc katras nēsāšanas reizes kārtīgi notīrīt no līmītes. Katrs skropstu pāris ir iepakots skaistā kastītē, kas var noderēt kā lieliska dāvana jūsu draudzenei, kā arī komplektā nāk līmīte.

foto1_1149

COSMO meitenēm īpašs piedāvājums – 10% atlaide visām skropstām, ievadot kodu: COSMOGIRL (atlaide līdz 30.06.2011 – atlaide neattiecas uz skropstiņām, kuras jau ir uz atlaidēm).

Zvaigžņu izvēle: Lady Gaga izvēle parasti krīt uz ekstravagantām skropstām, bet tādas zvaigznes kā Katy Perry, Christina Aguilera un Beyonce parasti izvēlas klasiskas skropstas, kas akcentē skatu.

foto2_430_01

www.kostimi.lv atradīsiet vairāk kā 3500 dažādus ballīšu tērpus un aksesuārus, jociņus, parūkas, maskas un citus interesantus nieciņus, kas liks jums pasmaidīt, kā arī padarīs jebkuru jūsu tematisko ballīti spožu un neaizmirstamu.

www.kostimi.lv produktus ir iecienījuši daudzi pasākumu un šovu organizētāji, animantori, kā arī pazīstami uzņēmumi, kas strādā izklaides industrijā. Kostimi.lv priekšroku dod arī daudzas skolas un bērnudārzi, rīkojot bērniem pasākumus un izrādes. Nereti pie mums iegriežas arī pašmāju slavenības – aktieri un raidījumu vadītāji.

Foto no www.kostimi.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsno visa pa druscinai
Nākamais rakstsStarp pagātni, tagadni un sānsoli