0 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Kolosālas skropstas ar “Cat Eyes” efektu

 

The Colossal Cat Eyes ir šīs vasaras karstākais jaunums, kas iedvesmojies no aktuālākajām modes tendencēm un leopardraksta apdrukas, piedāvā pārsteidzoši izteiksmīgo "Cat Eyes" efektu. Pateicoties inovatīvajai "Claw Brush" birstītei un kolagēna formulai, ikviena skropsta ir noklāta, pagarināta un maksimāli pastiepta ārējos acs kaktiņos. Rezultātā skropstas kļūst 8 reizes kuplākas, radot neatkātojamo  "Cat Eyes" efektu.

Skropstu tušas birstītei piemīt īsts kaķa lunkanums –  vīta saru birstīte, saķer, kuplina un pagarina skropstiņas; konusveida galiņš spēj sasniegt ikvienu skropstu; īsi sariņi un graciozs izliekums, kas pielāgojas skropstu formai. Tušas formulā ir arī veselīgā jojobas eļļa, glicerīns un palmu eļļa, kurai pateicoties skropstu tušai ir patīkama krēmveida tekstūra, vieglākai skropstu tušas uzklāšanai.

1_430_11

Lai sasniegtu maksimālu "Cat Eyes" efektu, Maybelline NY radījis trīs modes šovu iedvesmotus izskatus – leoparda, baltā tīģera un melnās panteras, kurus var panākt, lietojot The Colossal Cat Eyes kopā ar Eye Studio acu ēnām un Expression Kajal acu zīmuļiem.

mny_tv_sa_jan11_day3_194_430

mny_tv_sa_jan11_day3_040_430 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.