2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Cosmopolitan paziņo gada labākos skaistumkopšanas produktus

 

Par kompetentas žūrijas atzinību un Cosmopolitan lasītāju simpātiju – Buču – vienlaikus cīnījās dažādi skaistumkopšanas produkti. Žūrijas sastāvā šogad varējām redzēt Lāzerplastikas klīnika dermatoloģi Annu Bērziņu, Riga Top Hair frizieri Igoru Sadovski, fotogrāfi, stilisti un grima mākslinieci Tatjanu Vlasovu, Cosmo modes un skaistumkopšanas redaktori Daci Krieviņu – Bahmani, Cosmo galveno redaktori Santu Kristiānu Zāmueli, TV dīvu Ketiju Dombrovsku, kā arī Bude Model Management modeli Madaru Mālmani.

Balsošana par kosmētiku sākās 15.jūnijā, un vairāku mēnešu garumā Cosmopolitan interneta lapā vairāk kā 2000 žurnāla lasītāji un portāla Cosmo.lv apmeklētāji nobalsoja par saviem iemīļotākajiem produktiem. Savus produktus konkursam bija apstiprinājuši lielākie kosmētikas izplatītāji, tāpēc konkurence bija ļoti spēcīga, it īpaši luksusa preču kategorijā. Šogad Cosmopolitan meklēja arī gada labākos aromātus, sākot no svaigākajām līdz pat seksīgākajām smaržām.

29.septembrī Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā norisinājās balvu pasniegšanas ceremonija, kurā tika godināti tie kosmētikas izplatītāji, kuru produkti ir ieguvuši gada labākā titulu. Īpašu atmosfēru pasākumā radīja Aleksandra Vasiļjeva 60.gadu modes tērpu izstāde, kā arī Lietuvas Nacionālā teātra aktrises Rasas Rapalītes uzstāšanās. Beauty Awards 2011 rezultāti ir apkopoti Cosmopolitan oktobra numurā.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.