5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Aizsargā savu ādu pret novecošanos!

 

Produkti ir radīti ādas kopšanai, ar brīnišķīgu tekstūru un apburošu aromātu (viegls frēzijas ziedlapu aromāts apvienots ar sarakanās tējas noti), kas apvieno visprogresīvākos sasniegumus ādas kopšanas jomā: šūnu enerģiju vairojošos peptīdus un jaudīgu antioksidantu -Tibetas bārbeli.

lierac2_545

Atkarībā no sezonas un vajadzībām Lierac piedāvā izvēlēties no diviem INITIATIC produktiem – krēmu vai emulsiju.

INITIATIC krēms ir īstens enerģijas un aizsardzības koncentrāts, jo bagātināts ar kamēlijas eļļu un karitē sviestu. Tā krēmveida tekstūra burtiski izkūst uz ādas un sniedz samtaini maigas ādas sajūtu. INITIATIC krēms pret pirmajām novecošanās pazīmēm ir īpaši mitrinošs un ideāli piemērots normālai un sausai ādai, kā arī ieteicams ziemā labākai ādas labsajūtai. Tas ir arī perfekts kā dekoratīvās kosmētikas bāze.

INITIATIC emulsija ir bagātināta ar mitrinošām botāniskas izcelsmes aktīvām vielām. Tās tekstūra ir viegla un gaisīga, un sniedz ādai matētu izskatu visas dienas garumā. INITIATIC emulsija pret pirmajām novecošanās pazīmēm ir ideāli piemērota normālai un kombinētai ādai, kā arī ieteicama vasarā maksimālai svaiguma sajūtai. Tā ir arī perfekta dekoratīvās kosmētikas bāze.

lierac_567 

INITIATIC palīdz aktivizēt tavas ādas dzīvības spēkus! Svaiga, veselīgi mirdzoša un gludāka āda, aizsargāta no laika plūduma – uz ilgāku laiku!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsUn tomēr viņas lido…
Nākamais rakststukšums